Login
België (Vlaanderen)

José James & Aloe Blacc - Turn Me Up

Cover José James & Aloe Blacc - Turn Me Up
Digital
Rainbow Blonde -

Nummer

Jaar:2019
Label:RAINBOW BLONDE
Distributeur:RAINBOW BLONDE
Muziek/Tekst:Pino Palladino
Scott Jacoby
José James
Aloe Blacc
Ben Williams
Jamire Williams
Kris Bowers
Talia Billig
Producer:José James
Brian Bender
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

13/12/2019
Digital Rainbow Blonde -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Turn Me Up
  3:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:53Turn Me UpRainbow Blonde
-
Single
Digital
13/12/2019

José James   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Trouble26/01/2013Tip: 84 
To Be With You01/04/2017Tip 
Lovely Day (José James feat. Lalah Hathaway)22/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Dreamer16/02/2008546
Blackmagic13/02/2010195
For All We Know (José James & Jef Neve)22/05/20101522
No Beginning No End26/01/20131117
While You Were Sleeping14/06/20144813
Yesterday I Had The Blues - The Music Of Billie Holiday04/04/20153812
Love In A Time Of Madness04/03/20171155
Lean On Me06/10/2018535
 

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Hello World28/06/2014Tip: 56 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (Tiësto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019224
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/20191520
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/20193510
Never Be Alone (David Guetta & Morten feat. Aloe Blacc)03/08/2019Tip 
Snitch (Netsky & Aloe Blacc)03/08/2019Tip: 8 
I Do22/02/2020Tip 
My Way04/07/2020Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.