Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Groove Armada - Think Twice...

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Neneh Cherry
Tom Findlay
Andy Cato
Cameron McVey
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:59LoveboxJive
82876535792
Album
CD
27/06/2003
5:5010Year Story - From The Vaults 1997-2007Columbia
88697185072
Album
CD
09/11/2007
5:59Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88697738452
Album
CD
23/07/2010
6:00Pure FM - Lazy Factory Room 2Universal
5368577
Compilatie
CD
18/03/2016

Groove Armada   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I See You Baby22/01/2000Tip: 3 
Superstylin'15/09/2001482
My Friend17/11/2001Tip: 2 
Easy24/05/2003Tip: 12 
Are "Friends" Electric?15/03/2008Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye Country (Hello Nightclub)29/09/2001451
The Best Of16/10/2004454
Soundboy Rock19/05/2007634
Black Light13/03/2010971
Little Black Book18/07/2015664
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 9)

southpaw
Member
*****
Sehr intensive Nummer, bei der man die Gedanken schweifen lassen kann.

Redhawk1
Member
******
Meisterwerk, klingt wie The Great Gig in the Sky von Pink Floyd :)

Der_Nagel
Member
****
ansprechendes Stück mit Pianospiel und Neneh Cherry als Gastsängerin, 4+…

Kamala
Member
*****
...ein sehr intensiver Song, monoton und gleichzeitig elektrisierend...

lipinska
Member
*****
yeah.. close your eyes

remember
Member
****
Der Song hat was. Close your eyes!
Laatst gewijzigd: 08/01/2015 19:33
13/08/2007
0%
Member
******
hammerrrrrrrrrr
08/11/2006 20:49
I sweat blood
Member
****
Genügend. Auch hier muss ich schon wieder mit dem Sandmännchen kämpfen. Die Stimme dieser Neneh ist mir doch zu lasch.
08/07/2005 17:07
Musicfreak
Member
******
ein Meisterwerk auf "Lovebox"....Neneh Cherry wie man sie kennt und liebt! Spitzenklasse
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.