Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Groove Armada - Whatever, Whenever

Nummer

Jaar:1999
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49VertigoJive
82876535802
Album
CD
04/08/2003
3:49Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88697738452
Album
CD
23/07/2010

Groove Armada   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I See You Baby22/01/2000Tip: 3 
Superstylin'15/09/2001482
My Friend17/11/2001Tip: 2 
Easy24/05/2003Tip: 12 
Are "Friends" Electric?15/03/2008Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye Country (Hello Nightclub)29/09/2001451
The Best Of16/10/2004454
Soundboy Rock19/05/2007634
Black Light13/03/2010971
Little Black Book18/07/2015664
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)
22/09/2007 03:59
FunkyDuke
Member
****
Lockerer Hip Hop. Der Sound erinnert mich an irgendeinen Funk-Track, weiss aber nicht welchen. Schön gemachter Chillout Lounge.
08/07/2005 17:51
Musicfreak
Member
*****
Gemütlicher HipHop Track mit tollen Sounds.
Laatst gewijzigd: 27/04/2006 19:22
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.