Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Groove Armada - Dusk You & Me

Nummer

Jaar:1999
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:38Hed Kandi - Serve ChilledHed Kandi
HEDK002
Compilatie
CD
1999
5:39VertigoJive
82876535802
Album
CD
04/08/2003
3:0110Year Story - From The Vaults 1997-2007Columbia
88697185072
Album
CD
09/11/2007
5:39Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88697738452
Album
CD
23/07/2010

Groove Armada   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I See You Baby22/01/2000Tip: 3 
Superstylin'15/09/2001482
My Friend17/11/2001Tip: 2 
Easy24/05/2003Tip: 12 
Are "Friends" Electric?15/03/2008Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye Country (Hello Nightclub)29/09/2001451
The Best Of16/10/2004454
Soundboy Rock19/05/2007634
Black Light13/03/2010971
Little Black Book18/07/2015664
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 4)

sanremo
Member
**
schwach

Der_Nagel
Member
****
passable Chillout-Nummer des englischen Duos, aufgerundete 3.5…
22/09/2007 03:41
FunkyDuke
Member
****
Jep, etwas eintönig, aber wunderschön träumerisch.
08/07/2005 17:53
Musicfreak
Member
****
Track 3 auf Vertigo - hoher Chillfaktor, da ist auch schon die trompete dabei...etwas zu eintönig, wie ich finde
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.