Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Groove Armada - Pre 63

Nummer

Jaar:1999
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:26VertigoJive
82876535802
Album
CD
04/08/2003
6:26Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88697738452
Album
CD
23/07/2010

Groove Armada   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I See You Baby22/01/2000Tip: 3 
Superstylin'15/09/2001482
My Friend17/11/2001Tip: 2 
Easy24/05/2003Tip: 12 
Are "Friends" Electric?15/03/2008Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye Country (Hello Nightclub)29/09/2001451
The Best Of16/10/2004454
Soundboy Rock19/05/2007634
Black Light13/03/2010971
Little Black Book18/07/2015664
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)
22/09/2007 03:53
FunkyDuke
Member
***
Finde den persönlich etwas unterdurchschnittlich, ist mir ein wenig zu chaotisch bzw. strange.
08/07/2005 17:55
Musicfreak
Member
******
Ein supersong! einer der besten auf dem zweiten Album "Vertigo"...tolle zusammensetzung mit bläsern (die querflöte tönt etwa wie bei "3 kilos" von the prodigys "music for the jilted generation")...ein top GA song!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.