Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bazart - Alles of niets

Cover Bazart - Alles of niets
Digital
Play It Again Sam 5400863030889 (be)

Nummer

Jaar:2020
Label:DEBONAIR
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Bazart
Producer:Bazart
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/04/2020 (Positie 49)
Laatste week notering:04/07/2020 (Positie 50)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:8731 (128 Punten)
Airplay:18/04/2020 / Piek: 14 / Weken: 12
Vlaamse top 50:18/04/2020 / Piek: 3 / Weken: 13
Ultratip Bubbling Under:18/04/2020 / Piek: 16 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 26 / Weken: 11 (V)

Tracks

10/04/2020
Digital Play It Again Sam 5400863030889 (PIAS) [be] / EAN 5400863030889
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alles of niets
  4:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:18Alles of nietsPlay It Again Sam
5400863030889
Single
Digital
10/04/2020

Bazart   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tunnels20/06/2015Tip: 36 
Goud20/02/20161250
Chaos09/07/2016821
Nacht19/11/20161820
Lux20/05/2017369
Voodoo (The Subs Remix)28/10/2017375
Grip (Omarm me)18/08/2018718
Onder ons (Bazart feat. Eefje de Visser)15/12/20181715
Maanlicht30/11/20191119
Alles of niets25/04/20202611
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bazart [EP]23/04/20164226
Echo08/10/20161104
Echo Live09/12/2017711
229/09/2018157
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Opnieuw een nummer van deze gigantisch populaire band dat best wel in orde klinkt. Zou het zeker niet erg vinden als ze er weer een hitje mee zouden kunnen pakken.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.