Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Milo Meskens - When I Feel This Way

Cover Milo Meskens - When I Feel This Way
Digital
Universal 20UMGIM31256 (be)

Nummer

Jaar:2020
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Milo Meskens
Producer:Milo Meskens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/05/2020 (Positie 36)
Laatste week notering:11/07/2020 (Positie 49)
Piekpositie:30 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:9635 (97 Punten)
Airplay:09/05/2020 / Piek: 4 / Weken: 10
Ultratip Bubbling Under:09/05/2020 / Piek: 12 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 30 / Weken: 8 (V)
  Tip (W)

Tracks

01/05/2020
Digital Universal 20UMGIM31256 (UMG) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.When I Feel This Way
  3:19
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19When I Feel This WayUniversal
20UMGIM31256
Single
Digital
01/05/2020
3:13MNM Big Hits 2020 Vol. 2Universal
539-109.0
Compilatie
CD
10/07/2020

Milo Meskens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Here With Me30/01/20162310
New Beginning15/04/2017925
Twenty One14/10/20171820
Stone Cold Liar03/03/20181318
Let You Go10/11/20182612
Ordinary (Regi & Milo Meskens)22/12/2018426
Ordinary (Acoustic)06/04/2019Tip 
Memory Card08/06/2019Tip: 36 
When I Feel This Way16/05/2020308
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Contrast07/04/2018830
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

GeMes
Member
******
hij weet op een eenvoudige manier de exacte snaar te raken

gherkin
Member
*****
De nieuwste van Milo Meskens is er eentje over hoe hij en nog veel anderen zich voelen de laatste tijd en het resultaat is echt wel een goed nummer. Misschien zelfs wel één van z'n beste nummers.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.