Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gorillaz feat. Tony Allen and Skepta - How Far?

Cover Gorillaz feat. Tony Allen and Skepta - How Far?
Digital
Parlophone 190295215033

Nummer

Jaar:2020
Label:PARLOPHONE
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Damon Albarn
Tony Allen
Joseph Adenuga
Remi Kabaka Jr.
Producer:Gorillaz
Remi Kabaka Jr.
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:09/05/2020 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

01/05/2020
Digital Parlophone 190295215033 (Warner) / EAN 0190295215033
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Far?
  2:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:46How Far?Parlophone
190295215033
Single
Digital
01/05/2020
2:46Song Machine, Season One: Strange Timez [Deluxe Edition]Parlophone
9029519216
Album
CD
23/10/2020

Gorillaz   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Clint Eastwood05/05/20012112
19/200021/07/2001Tip: 3 
Feel Good Inc14/05/2005Tip: 2 
Dare10/09/2005Tip: 3 
Dirty Harry03/12/2005Tip: 8 
Stylo13/02/2010315
On Melancholy Hill07/08/2010Tip: 22 
Doncamatic (Gorillaz feat. Daley)27/11/2010Tip: 25 
Andromeda (Gorillaz feat. D.R.A.M.)01/04/2017Tip: 1 
We Got The Power (Gorillaz feat. Jehnny Beth)20/05/2017Tip 
Strobelite (Gorillaz feat. Peven Everett)22/07/2017Tip: 24 
Garage Palace (Gorillaz feat. Little Simz)11/11/2017Tip 
Humility (Gorillaz feat. George Benson)16/06/2018491
Hollywood (Gorillaz feat. Snoop Dogg & Jamie Principle)03/11/2018Tip 
Tranz24/11/2018Tip 
Momentary Bliss (Gorillaz feat. Slowthai and Slaves)08/02/2020Tip: 29 
Dťsolť (Gorillaz feat. Fatoumata Diawara)14/03/2020Tip: 34 
Aries (Gorillaz feat. Peter Hook and Georgia)18/04/2020Tip: 42 
How Far? (Gorillaz feat. Tony Allen and Skepta)09/05/2020Tip 
Friday 13th (Gorillaz feat. Octavian)04/07/2020Tip 
Strange Timez (Gorillaz feat. Robert Smith)19/09/2020Tip 
The Valley Of The Pagans (Gorillaz feat. Beck)31/10/2020Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gorillaz14/04/20011026
Demon Days28/05/2005460
Plastic Beach13/03/2010120
The Fall23/04/2011148
The Singles Collection 2001-201103/12/20115412
Humanz06/05/2017148
The Now Now07/07/2018522
Song Machine, Season One: Strange Timez31/10/202065
 

Tony Allen   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Never (Lagos Never Gonna Be The Same) (Tony Allen / Hugh Masekela)09/05/2020Tip 
How Far? (Gorillaz feat. Tony Allen and Skepta)09/05/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Source16/09/20171561
Rejoice (Tony Allen / Hugh Masekela)11/07/20201451
 

Skepta   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shutdown21/05/2016Tip 
No Security01/04/2017Tip 
I Win (Lethal Bizzle feat. Skepta)06/05/2017Tip 
Ghost Ride (Skepta feat. A$AP Rocky & A$AP Nast)18/11/2017Tip 
Praise The Lord (Da Shine) (A$AP Rocky feat. Skepta)23/06/20182516
What Do You Mean? (Skepta feat. J Hus)15/06/2019Tip 
How Far? (Gorillaz feat. Tony Allen and Skepta)09/05/2020Tip 
Papi chulo (Octavian & Skepta)24/10/2020Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Konnichiwa14/05/2016684
Ignorance Is Bliss08/06/2019177
Insomnia (Skepta, Chip & Young ADZ)04/04/2020841
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Widmann1
Member
****
Cooler Rap, aber nicht zum nochmal hören.

Kirin
Member
***
nee du

gherkin
Member
*****
Als eerbetoon aan Tony Allen, die onlangs overleed, werd dit nummer van Gorillaz eerder dan verwacht uitgebracht. En het is gelukkig ook vooral een fijn eerbetoon geworden, want het klinkt echt nog wel goed.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.