Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mumford & Sons - Forever (Garage Version)

Cover Mumford & Sons - Forever (Garage Version)
Digital
V2 8717931338622

Nummer

Jaar:2020
Label:V2
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:Ben Lovett
Marcus Mumford
Winston Marshall
Edward Dwane
Producer:Aaron Dessner
Coverversie van:Mumford & Sons - Forever
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:23/05/2020 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

08/05/2020
Digital V2 8717931338622 / EAN 8717931338622
Toon detailsAlles beluisteren
1.Forever (Garage Version)
  4:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:37Forever (Garage Version)V2
8717931338622
Single
Digital
08/05/2020

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man31/10/2009424
Winter Winds27/02/2010292
The Cave24/04/2010219
Roll Away Your Stone21/08/2010Tip: 15 
Awake My Soul23/10/2010Tip: 26 
I Will Wait22/09/20121418
Lover Of The Light17/11/2012Tip: 3 
Whispers In The Dark02/03/2013Tip: 16 
Babel01/06/2013Tip: 8 
Hopeless Wanderer21/09/2013Tip: 32 
Believe21/03/2015272
The Wolf06/06/2015Tip: 4 
Ditmas08/08/2015Tip: 17 
Tompkins Square Park21/11/2015Tip: 3 
Just Smoke19/03/2016Tip: 39 
There Will Be Time (Mumford & Sons & Baaba Maal)07/05/2016Tip: 17 
Wona (Mumford & Sons, Baaba Maal, The Very Best & Beatenberg)02/07/2016Tip: 25 
Guiding Light29/09/2018Tip: 2 
If I Say03/11/2018Tip 
Beloved09/02/2019Tip: 32 
Woman18/05/2019Tip: 28 
Blind Leading The Blind02/11/2019Tip: 13 
Forever (Garage Version)23/05/2020Tip 
Hurt (Live From Rock Werchter)28/11/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More24/10/20093110
Babel29/09/20121111
Wilder Mind09/05/2015259
Delta24/11/2018348
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.