Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Milow - Whatever It Takes

Cover Milow - Whatever It Takes
Digital
Homerun 886448467366

Nummer

Jaar:2020
Label:HOMERUN
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Jonathan Vandenbroeck
Martin Gallop
Nicolas Rebscher
Producer:Nicolas Rebscher
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/05/2020 (Positie 47)
Laatste week notering:11/07/2020 (Positie 20)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:7527 (171 Punten)
Airplay:23/05/2020 / Piek: 3 / Weken: 8
In de landen:
be  Piek: 18 / Weken: 7 (V)
  Tip: 31 (W)

Tracks

15/05/2020
Digital Homerun 886448467366 (Sony) / EAN 0886448467366
Toon detailsAlles beluisteren
1.Whatever It Takes
  2:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:53Whatever It TakesHomerun
886448467366
Single
Digital
15/05/2020

Milow   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Don't Know03/03/2007342
Dreamers And Renegades16/02/2008245
The Ride31/05/2008415
Ayo Technology27/09/2008128
Out Of My Hands04/04/2009Tip: 5 
Darkness Ahead And Behind (Live)10/10/2009Tip: 5 
Never Gonna Stop11/12/201027
You And Me (In My Pocket)12/03/2011618
Little In The Middle02/07/20112411
She Might She Might17/12/2011432
Building Bridges25/02/2012Tip: 12 
California Rain16/06/2012Tip: 12 
Where My Head Used To Be29/09/2012Tip: 4 
We Must Be Crazy08/02/2014Tip: 2 
Against The Tide24/05/2014Tip: 3 
Tomorrow The Sun May Go27/09/2014Tip: 6 
Echoes In The Dark22/11/2014Tip: 3 
Wind Me Up21/03/2015Tip: 5 
Fortune Cookie (Emma Bale feat. Milow)28/11/2015121
Howling At The Moon16/04/2016323
No No No15/10/2016249
Lonely One21/01/2017Tip: 2 
Summer Days (Milow feat. SebastiŠn Yatra)01/07/2017208
Don't Turn Around28/10/2017Tip: 1 
Lay Your Worry Down (Milow feat. Matt Simons)10/11/20182810
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Mia (Live)27/04/2019Tip 
Dat ze de mooiste is (Live)11/05/2019Tip 
Ruimtevaarder (Live)25/05/2019Tip 
Laura's Song01/06/2019Tip 
Help01/06/2019492
Greatest Expectations14/09/2019Tip: 6 
Nobody Needs You Like I Do23/11/20192313
Whatever It Takes23/05/2020187
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Bigger Picture04/02/200610110
Coming Of Age09/02/2008165
Milow25/04/20092624
Live - Maybe Next Year10/10/2009720
North And South09/04/2011593
From North To South - Live27/10/2012921
Silver Linings12/04/2014147
Modern Heart21/05/2016242
Lean Into Me08/06/2019512
Dream So Big Eyes Are Wide (Live)25/04/2020282
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 6)

Kamala
Member
****
Whatever it takes - man muss nicht nörgeln....

lighthouse
Member
*****
Milow goes Motown ;) - gefällt mir

Chartsfohlen
Member
****
Lockerer Sommer-Mainstreampop, der mir jedoch für einen echten Hit etwas zu seicht nach Schema F produziert wirkt. Tut aber natürlich überhaupt nicht weh und macht stattdessen Spaß, keine Frage.

vancouver
Member
*****
sehr gelungen - angenehm flockig

Widmann1
Member
*****
Das hat insb. durch den Refrain Hitqualitäten.

gherkin
Member
****
Milow lijkt voor een zomerhitje te gaan en het nummer waarmee hij dat doet klinkt echt nog wel vrolijk genoeg om er niks op tegen te hebben als dat hem zou lukken.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.