Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - When You Wish Upon A Star

Cover Billy Joel - When You Wish Upon A Star
3" CD-Single
Sony XDEP93042 (jp)

Tracks

10/1991
Promo - 3" CD-Single Sony XDEP93042 (Sony) [jp]
Toon detailsAlles beluisteren
1.When You Wish Upon A Star
3:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42When You Wish Upon A Star [Promo]Sony
XDEP93042
Single
3" CD-Single
10/1991

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Widmann1
Member
****
Das 7985. Cover des Klassikers von Cliff Edwards von 1940.

Auf der Seite "Secondhandsongs" werden 429 Versionen verzeichnet.

https://secondhandsongs.com/work/44435
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.