Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Kid Laroi / Juice WRLD - Go!

Cover The Kid Laroi / Juice WRLD - Go!
Digital
Columbia 88644853882

Nummer

Jaar:2020
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Omer Fedi
Nicco Catalano
Charlton Howard
Tristan Seccuro
Producer:Omer Fedi
Neek
Tito
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:27/06/2020 / Tip / Weken: 2
In de landen:
be  Tip (V)
pt  Piek: 95 / Weken: 2
au  Piek: 23 / Weken: 2
nz  Piek: 32 / Weken: 2

Tracks

12/06/2020
Digital Columbia 88644853882 (Sony) / EAN 0886448538820
Toon detailsAlles beluisteren
1.Go!
  3:04
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04Go!Columbia
88644853882
Single
Digital
12/06/2020

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)21/07/2018308
Lean Wit Me01/09/2018Tip 
Armed And Dangerous17/11/2018Tip 
Roses (Benny Blanco & Juice WRLD feat. Brendon Urie)15/12/2018Tip: 27 
MoshPit (Kodak Black feat. Juice WRLD)22/12/2018Tip 
Robbery23/02/2019Tip: 18 
Hate Me (Ellie Goulding & Juice WRLD)06/07/2019Tip: 32 
Bandit (Juice WRLD & YoungBoy Never Broke Again)12/10/2019Tip: 22 
Godzilla (Eminem feat. Juice WRLD)25/01/2020Tip: 2 
Righteous02/05/2020Tip: 12 
Tell Me U Luv Me (Juice WRLD & Trippie Redd)06/06/2020Tip 
Go! (The Kid Laroi / Juice WRLD)27/06/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/201819110
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018345
Death Race For Love16/03/20191563
 

The Kid Laroi   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Go! (The Kid Laroi / Juice WRLD)27/06/2020Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

bluezombie
Member
***
.

irelander
Member
***
It has been interesting to see an Aussie make it big in a typically American-dominated game but I'm not sure there's anything groundbreaking happening. The hook is a little undercooked but the production sounds fine. 3.25
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.