Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Hooverphonic - Summer Sun

Cover Hooverphonic - Summer Sun
Digital
Universal 20UMGIM44231 / 00602507308667 (be)

Nummer

Jaar:2020
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Alex Callier
Nina Sampermans
Producer:Alex Callier
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/06/2020 (Positie 39)
Laatste week notering:08/08/2020 (Positie 42)
Piekpositie:39 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:11522 (46 Punten)
Airplay:20/06/2020 / Piek: 18 / Weken: 8
In de landen:
be  Piek: 39 / Weken: 6 (V)
  Tip: 1 (W)

Tracks

12/06/2020
Digital Universal 20UMGIM44231 / 00602507308667 (UMG) [be] / EAN 0602507308667
Toon detailsAlles beluisteren
1.Summer Sun
  2:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:45Summer SunUniversal
20UMGIM44231 / 00602507308667
Single
Digital
12/06/2020
2:45MNM Big Hits 2020 Vol. 2Universal
539-109.0
Compilatie
CD
10/07/2020
Radio 2 Zomerhit 2020VRT MZK
AL 0316472
Compilatie
CD
07/08/2020

Hooverphonic   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eden27/02/1999Tip: 12 
Mad About You01/07/20002314
Vinegar & Salt04/11/2000Tip: 6 
Out Of Sight10/03/2001Tip: 11 
Jackie Cane29/09/2001Tip: 3 
The World Is Mine05/10/2002481
Sometimes18/01/2003367
One12/04/2003Tip: 11 
The Last Thing I Need Is You11/10/2003Tip: 2 
Wake Up03/09/2005Tip: 2 
You Hurt Me18/02/2006442
Dirty Lenses18/03/2006Tip: 11 
Expedition Impossible27/10/2007304
Gentle Storm24/11/2007Tip: 4 
Circles29/03/2008Tip: 23 
Mijn leven (Andy Sierens A.K.A. Vijvenveertig feat. Hooverphonic)14/02/200919
The Night Before13/11/2010324
Anger Never Dies26/03/2011513
One Two Three20/08/2011481
Heartbroken22/10/2011Tip: 5 
Happiness17/03/2012403
Unfinished Sympathy16/06/2012277
Renaissance Affair [2012]06/10/2012Tip: 8 
George's Cafť01/12/2012Tip: 30 
Amalfi28/09/2013425
Ether01/02/2014Tip: 4 
Boomerang31/05/2014Tip: 6 
Gravity04/10/2014Tip: 4 
Badaboum21/11/2015321
I Like The Way I Dance23/04/2016238
Deep Forest21/05/2016Tip 
Hiding In A Song01/10/2016353
You19/11/20162610
Romantic28/04/20181418
Uptight29/09/20181717
Looking For Stars22/06/20193511
Horrible Person14/09/2019Tip: 2 
Release Me22/02/2020216
Summer Sun20/06/2020396
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A New Stereophonic Sound Spectacular (Hoover)17/08/19961713
Blue Wonder Power Milk16/05/1998714
The Magnificent Tree02/09/20002107
Presents Jackie Cane05/10/2002134
Sit Down And Listen To04/10/2003445
No More Sweet Music19/11/2005231
Singles 96-0625/11/2006827
The President Of The LSD Golf Club13/10/2007426
The Night Before04/12/2010248
With Orchestra17/03/2012138
With Orchestra Live03/11/2012140
Collected15/12/20121363
Reflection23/11/2013161
In Wonderland26/03/2016147
The Best Of29/10/2016356
Looking For Stars24/11/2018421
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

Kirin
Member
****
lässige Nummer

Patrick3
Member
******
Topschijf

gherkin
Member
*****
De nieuwste van Hooverphonic is in mijn ogen echt weer een geslaagd nummer geworden eerlijk gezegd.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.