Login
België (Vlaanderen)

Amir [FR] - La fête

Cover Amir [FR] - La fête
Digital
Parlophone 190295199975

Nummer

Jaar:2020
Label:PARLOPHONE
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Nazim Khaled
Amir Haddad
Assaf Tzrouya
Producer:Assaf Tzrouya
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:04/07/2020 / Tip / Weken: 4
In de landen:
fr  Piek: 149 / Weken: 11
be  Tip (V)
  Piek: 9 / Weken: 17 (W)

Tracks

12/06/2020
Digital Parlophone 190295199975 (Warner) / EAN 0190295199975
Toon detailsAlles beluisteren
1.La fête
  3:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12La fêteParlophone
190295199975
Single
Digital
12/06/2020
3:14RessourcesWarner
0190295198442
Album
CD
16/10/2020
3:13Ressources [Édition Deluxe]Warner
0190295198435
Album
CD
16/10/2020

Amir [FR]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
J'ai cherché02/04/2016Tip: 5 
On dirait10/09/2016Tip 
À ta manière01/04/2017Tip: 47 
Longtemps15/12/2018Tip 
La fête04/07/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Au cœur de moi21/05/20161361
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 5)

Besnik
Member
****
Finde das klingt ziemlich gut - der Refrain ist ziemlich catchy - starke 4!

Kirin
Member
***
Gewöhnlich.

Wolfke
Member
******
Ik vind dit wel een heel leuk nummer van Amir, zou bij ons ook nog mogen komen in de vlaamse Ultratop 50.

sanremo
Member
****
Bien

sophieellisbextor
Staff
****
Sympatoche pour l'été.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.