Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Randy Crawford - Rainy Night In Georgia

Cover Randy Crawford - Rainy Night In Georgia
7" Single
Warner Bros. WB 17.800 (nl)
Cover Randy Crawford - Rainy Night In Georgia
Cover
Cover Randy Crawford - Rainy Night In Georgia
Cover

Nummer

Jaar:1981
Muziek/Tekst:Tony Joe White
Producer:Tommy LiPuma
Coverversie van:Tony Joe White - Rainy Night In Georgia
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/08/1981 (Positie 30)
Laatste week notering:15/08/1981 (Positie 40)
Piekpositie:30 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:11972 (32 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 32 / Weken: 8
be  Piek: 30 / Weken: 2 (V)

Tracks

1981
7" Single Warner Bros. K 17 840
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rainy Night In Georgia
  4:21
2.I Got Myself A Happy Song
3:03
   
1981
7" Single Warner Bros. WB 17.800 (Warner) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rainy Night In Georgia
  4:21
2.Time For Love
4:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:21Rainy Night In GeorgiaWarner Bros.
K 17 840
Single
7" Single
1981
4:21Rainy Night In GeorgiaWarner Bros.
WB 17.800
Single
7" Single
1981
4:21Secret CombinationWarner Bros.
BSK 3541
Album
LP
1981
Woman In Love 2Arcade
ADE G 144
Compilatie
LP
1981
3:25Pastel HighwayWarner Bros.
P-11178
Album
LP
1982
»» alles tonen

Randy Crawford   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Day I'll Fly Away20/09/1980111
Same Old Story22/11/1980251
Rainy Night In Georgia08/08/1981302
You Might Need Somebody10/10/1981392
One Hello24/07/1982351
Nightline05/11/1983293
Knockin' On Heaven's Door (Randy Crawford feat. Eric Clapton and David Sanborn)04/11/1989158
Diamante (Zucchero with Randy Crawford)15/02/1992913
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.72 (Reviews: 39)

MichaelSK
Member
***
3+

hugo1960
Member
*****
Naast "one day I'll fly away" vond ik dit haar beste nummer. Prachtig gezongen. Gek genoeg bleef een waardige hitparade-notering ver achter.

BingTheKing
Member
*****
kippevel song

Jeroen68
Member
****
Mooi nummer

drogida007
Member
****

4+

Widmann1
Member
******
Au ja Meikel, die Stefan Gwildis-Version liebe ich auch sehr.
I stimm u voll zu.

meikel731
Member
******
Geiler Song. Es gibt auch eine sehr schöne deutsche Version von Stefan Gwildis ("Regennacht in Hamburg")

Besnik
Member
****
Schönes Stück, angenehm zu lauschen, aber reicht bei mir nicht mehr als für ne 4!

James Egon
Member
****
schön

Werner
Member
****
...aktueller denn je...

Ostorm
Member
******
Her voice makes this song simply beautiful!

Patrick7781
Member
***
Liever een Zonnige Zomerdag op de Bahama's.

Kamala
Member
*****
...egal ob's regnet, bei solch wunderbaren souligen Tönen, kann man das prasseln der Regentropfen einfach überhören..

begue
Member
****
Ein ganz nettes Stück.

Getharda
Member
****
Nette, entspannte Nummer, aber nichts Besonderes.

Topbart
Member
****
mooi nummer van Randy Crawford, ik dacht altijd dat dit een grote hit was geweest maar nu blijkt dus van niet

naamloos
Member
****
Tony Joe White schreef dit nummer. Mooie vertolking door Randy.

Der_Nagel
Member
****
sanftes, kuscheliges Soul-Stück aus anfangs der 80er – 4+…

GR09
Member
***
De mevrouw die lacht van oor tot oor. Er komt wel een gaaf geluid uit haar keelgat. De Song is OK 3 sterren van mij.
Laatst gewijzigd: 12/11/2009 22:45

Miraculi
Member
*****
Randy sucht Unterschlupf und sinniert über schlechte Zeiten im Leben - Samtstimme trifft auf LaidBackFunk-Groove - für mich die ultimative Fassung.
17/09/2007 21:12
aschlietuna
Member
*****
irgendwie das vorhin gefiel mir um ne stern besser.
17/05/2007 23:50
Richard (NL)
Member
*****
Alweer zo'n mooi lied van Mrs. Crawford.
30/04/2007 19:00
remember
Member
****
für so einen schönen regenabend mit kerzenlicht und passender musik perfekt. ich meine aber sie hat qualitativ hochwertigeres..
01/04/2007 17:06
georgemichael
Member
******
meisterwerk!
01/04/2007 15:31
bandito
Member
*****
Einfach angenehm und relaxed.
10/10/2006 20:02
Philo
Member
***
warenhausmusik...
10/10/2006 18:34
sanremo
Member
*****
knappe 5
Laatst gewijzigd: 10/02/2008 20:56
19/04/2006 14:23
mutzpunter
Member
******
Einer meiner Lieblingssongs von Randy. Ausgezeichnet komponiert, gesungen und produziert.
13/01/2006 16:50
interest1
Member
******
klasse!
04/12/2005 06:10
facinum
Member
*****
Ein Lied voll Harmonie. Wunderschön!
06/09/2005 15:36
zsczsc
Member
******
Wunderschön
12/07/2005 15:26
jones
Member
*****
Wunderschön, wie die Melancholie der "regnerischen Nacht in Georgia" rüberkommt!
30/08/2004 20:47
variety
Member
****
Etwas zu glatt geraten.
18/05/2004 14:11
SportyJohn
Member
******
Mit "One day I'll Fly Away" ist dieser song einer die beste von Miss Crawford... es war schon ihrer 4ter Solo Hit in Niederländischer Hitparade...# 17 in Juni 1981.
06/03/2004 20:37
LarkCGN
Member
*****
Wunderschöne, soulige Ballade aus dem Album "Secret Combination" (1981). Ihr 4. Hit in UK (# 18). Im Original stammt der Song von Brook Benton und war 1970 ein Riesenhit in den USA (# 5, R&B 1).
17/02/2004 20:24
southpaw
Member
*****
Ihre Version ist dank der Stimme auch schön, aber irgend etwas fehlt zum 6. Stern.
14/12/2003 18:14
Rewer
Moderator
*****
...sehr gut...
14/12/2003 18:08
80s4ever
Member
******
ich liebe diesen Song!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.