Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Typhoon, Tourist LeMC, Brihang & Freez - Alles is gezegend

Cover Typhoon, Tourist LeMC, Brihang & Freez - Alles is gezegend
Digital
Top Notch 20UMGIM52237

Nummer

Jaar:2020
Label:TOP NOTCH
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Glenn de Randamie
Johannes Faes
Dries Bijlsma
Boudy Verleye
Deniz Wittebol
Producer:Dries Bijlsma
Coverversie van:Typhoon & Freez - Alles is gezegend
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/07/2020 (Positie 36)
Laatste week notering:08/08/2020 (Positie 23)
Piekpositie:23 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:10666 (66 Punten)
Airplay:18/07/2020 / Piek: 17 / Weken: 4
Vlaamse top 50:18/07/2020 / Piek: 3 / Weken: 4
Urban:18/07/2020 / Piek: 5 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:18/07/2020 / Piek: 14 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 23 / Weken: 3 (V)

Tracks

10/07/2020
Digital Top Notch 20UMGIM52237 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alles is gezegend (Edit)
  3:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Edit3:26Alles is gezegendTop Notch
20UMGIM52237
Single
Digital
10/07/2020

Typhoon [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Visa paspor (Tourist feat. Typhoon)31/08/2013Tip: 21 
Hemel valt09/05/2015Tip: 71 
Hier is het goed (Henny Vrienten met Typhoon)03/10/2015Tip: 32 
Wereld van verschil (BlÝf & Typhoon)01/04/2017Tip: 29 
Alles is gezegend (Typhoon, Tourist LeMC, Brihang & Freez)25/07/2020233
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lobi da basi05/07/2014661
 

Brihang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Periode Jalisco08/03/2014Tip: 69 
Oe ist?09/05/2015Tip: 90 
Morsen05/11/2016Tip 
Wieder04/02/2017Tip 
Ik wil alles, behalve29/04/2017Tip 
Kleine dagen04/11/2017Tip 
1000 milligram (Stikstof feat. Brihang)10/03/2018Tip 
Felip (Ntrek feat. Brihang & JtotheC)17/11/2018Tip 
Steentje27/04/2019Tip: 3 
Oelala14/09/2019Tip: 6 
Rommel09/11/2019Tip: 20 
Binnenkant25/04/2020Tip: 11 
Alles is gezegend (Typhoon, Tourist LeMC, Brihang & Freez)25/07/2020233
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Periode Jalisco15/03/20141921
Zolangmogelijk26/11/20163866
Casco26/10/2019442
 

Tourist LeMC   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Liefde liefde (Tourist [BE])16/06/2012Tip: 13 
Visa paspor (Tourist feat. Typhoon)31/08/2013Tip: 21 
Klein gebedje (Tourist met Sticks)23/11/2013Tip: 68 
Bilan19/04/2014Tip: 49 
Deze nacht07/06/2014Tip: 18 
Koning Liefde11/04/20151715
De troubadours (Tourist LeMC met Flip Kowlier)29/08/2015359
En route19/12/20151115
Horizon (Tourist LeMC feat. Spiritually Wally)02/04/2016628
Meester kunstenaar (Tourist LeMC met Bart Peeters)22/10/2016199
Spiegel (Tourist LeMC feat. Raymond van het Groenewoud)13/10/2018224
We begrijpen mekaar22/12/2018327
Oprechte leugens (Tourist LeMC feat. Alice On The Roof)11/05/2019454
Tramontane14/09/2019501
Ubuntu05/10/20192613
Welkom08/02/2020Tip: 1 
Alles is gezegend (Typhoon, Tourist LeMC, Brihang & Freez)25/07/2020233
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Antwerps testament (Tourist [BE])23/06/20121261
En route28/03/20152276
We begrijpen mekaar17/11/2018186
 

Freez   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alles is gezegend (Typhoon, Tourist LeMC, Brihang & Freez)25/07/2020233
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.