Login
België (Vlaanderen)

Aya Nakamura - Jolie nana

Cover Aya Nakamura - Jolie nana
Digital
Rec. 118 190295180133

Nummer

Jaar:2020
Label:REC. 118
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Julio Masidi
Aya Nakamura
John Makabi
Isaac Luyindula
Producer:Julio Masidi
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/08/2020 (Positie 39)
Laatste week notering:08/08/2020 (Positie 35)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:12430 (28 Punten)
Urban:25/07/2020 / Piek: 6 / Weken: 3
Ultratip Bubbling Under:25/07/2020 / Piek: 38 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 3
fr  Piek: 1 / Weken: 1
nl  Piek: 44 / Weken: 3
be  Piek: 35 / Weken: 2 (V)
  Piek: 2 / Weken: 3 (W)

Tracks

16/07/2020
Digital Rec. 118 190295180133 (Warner) / EAN 0190295180133
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jolie nana
  2:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:27Jolie nanaRec. 118
190295180133
Single
Digital
16/07/2020

Aya Nakamura   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Djadja25/08/20181622
Copines22/09/2018Tip: 24 
Pookie20/07/20191823
Claqué02/11/2019Tip 
40%04/01/2020Tip: 15 
Jolie nana01/08/2020352
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Journal intime02/09/20171431
Nakamura10/11/20182992
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.71 (Reviews: 7)

Uebi
Member
****
Auch wenn der chartsmässig hierzulande momentan etwas überbewertet scheint, so dürfte das doch in der Tat der eingängigste Song der Sängerin sein, die momentan in der frankophonen Welt ziemlich angesagt zu sein scheint. Abgerundete 4.

Widmann1
Member
*****
Tanzbarer Song, könnte mal wieder ein französisch sprachiger Sommerhit werden.

southpaw
Member
***
Schon hübscher gebastelte Nanas angetroffen.

Torta
Member
**
Eintagsfliege

!Xabbu
Member
***
da kommt bei mir nichts an.
schade.

fabio
Member
*****
super

sophieellisbextor
Staff
****
Plutôt sympa pour l'été, même si le texte ne vole pas très haut...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.