Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Jorja Smith - By Any Means

Cover Jorja Smith - By Any Means
Digital
FAMM 195081996738

Nummer

Jaar:2020
Label:FAMM
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Jorja Smith
Ezrah Roberts-Grey
Producer:Ezrah [UK]
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

R&B/Hip-hop:29/08/2020 / Piek: 40 / Weken: 5
Ultratip Bubbling Under:08/08/2020 / Piek: 38 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 38 (V)

Tracks

31/07/2020
Digital FAMM 195081996738 / EAN 0195081996738
Toon detailsAlles beluisteren
1.By Any Means
  3:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45By Any MeansFAMM
195081996738
Single
Digital
31/07/2020

Jorja Smith   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blue Lights30/04/2016Tip: 31 
People (Cadenza feat. Jorja Smith & Dre Island)15/10/2016Tip 
On My Mind (Jorja Smith x Preditah)30/09/2017Tip 
Tyrant (Kali Uchis feat. Jorja Smith)28/10/2017Tip 
Where Did I Go?14/07/2018Tip 
February 3rd29/09/2018Tip 
The One01/12/2018Tip: 4 
Loose Ends (Loyle Carner & Jorja Smith)09/03/2019Tip: 39 
Be Honest (Jorja Smith feat. Burna Boy)24/08/2019Tip: 3 
Kiss Me In The Morning (The Eddy feat. Jorja Smith)16/05/2020Tip 
Rose rouge20/06/2020Tip 
Slow Down (Vintage Culture & Slow Motion Remix) (Maverick Sabre feat. Jorja Smith)25/07/2020Tip 
By Any Means08/08/2020Tip: 38 
Come Over (Jorja Smith feat. Popcaan)17/10/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost & Found16/06/20181274
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Kirin
Member
****
Ja, aber wie oft an der Grenze zu langweilig.

Widmann1
Member
****
Nicht übel.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.