Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Celeste [UK] - Little Runaway

Cover Celeste [UK] - Little Runaway
Digital
Both Sides / Polydor 20UMGIM62804

Nummer

Jaar:2020
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Jamie Hartman
Gary Go
Celeste Epiphany Waite
Producer:Tommy Danvers
TMS
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/09/2020 (Positie 45)
Laatste week notering:17/10/2020 (Positie 46)
Piekpositie:45 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:13877 (11 Punten)
Airplay:12/09/2020 / Piek: 26 / Weken: 6
R&B/Hip-hop:05/09/2020 / Piek: 11 / Weken: 7
Ultratip Bubbling Under:05/09/2020 / Piek: 12 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 45 / Weken: 2 (V)
  Tip: 39 (W)

Tracks

28/08/2020
Digital Both Sides / Polydor 20UMGIM62804 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Little Runaway
  2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59Little RunawayBoth Sides / Polydor
20UMGIM62804
Single
Digital
28/08/2020
3:00MNM Big Hits 2020 Vol. 3Universal
539.291-7
Compilatie
CD
25/09/2020

Celeste [UK]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Strange21/12/2019471
Stop This Flame18/01/2020525
I Can See The Change01/08/2020431
One Love (FTLOS feat. Celeste)22/08/2020Tip 
Little Runaway19/09/2020452
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Compilation 1.107/03/20201871
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

Kirin
Member
****
Ich mag solche Klaviernummern.

Chartsfohlen
Member
****
Den Quervergleich zu Adele schleppt Celeste ja schon seit Beginn ihrer noch nicht so langen Karriere mit sich rum - so richtig viel tut sie allerdings auch nicht dagegen, muss man mal ehrlich sagen. Solide Ballade, aber ich glaube hier nicht an einen großen Hit. Da hatte sie zuletzt schon durchschlagendere Titel.

Chartsguru
Member
****
Stimmt. Erinnert tatsächlich an Adele.
Etwas weniger druckvoll, aber trotzdem eine sehr gute Stimme.


Mark1984
Member
***
Beter dan haar vorige single die terecht flopte in de hitlijsten.

gherkin
Member
*****
Op dit punt moet er geen twijfel over bestaan dat deze Celeste echt wel een toppertje is. Ook dit is zeker wel weer een heel straffe bedoeling.

drogida007
Member
*****

Erinnert gesanglich & musikalisch an Adele. Ist jedenfalls ein schöner gefühlvoller Song. Hallelujah!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.