Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nas feat. Hit-Boy - Ultra Black

Nummer

Jaar:2020
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18King's Disease [Explicit]Mass Appeal
20UMGIM71728
Album
Digital
21/08/2020

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World05/10/19962112
Hate Me Now24/07/1999Tip: 4 
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)04/01/2003286
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)08/02/2003Tip: 7 
In Public (Kelis feat. Nas)09/04/2005Tip: 6 
Rodeo (Lil Nas X x Nas)08/02/2020Tip: 29 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written14/09/1996369
Hip Hop Is Dead20/01/2007763
Nas (Untitled)20/09/2008891
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)29/05/2010705
Life Is Good21/07/2012447
Illmatic XX03/05/20141812
Nasir23/06/2018273
The Lost Tapes 227/07/20191251
King's Disease29/08/2020591
 

Hit-Boy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Racks In The Middle (Nipsey Hussle feat. Roddy Ricch & Hit-Boy)13/04/2019Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Chuck_P
Member
*****
ganz starke nummer! nach wie vor einer der grössten lyricists in der rap-historie.

southpaw
Member
***
Bisschen old school. Allerdings auch ein Argument, diese Schule nur mit Abstandsgebot zu betreten.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.