Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nas feat. Big Sean & Don Toliver - Replace Me

Nummer

Jaar:2020
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50King's Disease [Explicit]Mass Appeal
20UMGIM71728
Album
Digital
21/08/2020

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World05/10/19962112
Hate Me Now24/07/1999Tip: 4 
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)04/01/2003286
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)08/02/2003Tip: 7 
In Public (Kelis feat. Nas)09/04/2005Tip: 6 
Rodeo (Lil Nas X x Nas)08/02/2020Tip: 29 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written14/09/1996369
Hip Hop Is Dead20/01/2007763
Nas (Untitled)20/09/2008891
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)29/05/2010705
Life Is Good21/07/2012447
Illmatic XX03/05/20141812
Nasir23/06/2018273
The Lost Tapes 227/07/20191251
King's Disease29/08/2020591
 

Big Sean   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
As Long As You Love Me (Justin Bieber feat. Big Sean)23/06/2012313
Mercy (Big Sean / Pusha T / 2 Chainz / Kanye West)08/09/2012Tip: 85 
Clique (Kanye West, Jay-Z & Big Sean)29/09/2012Tip: 6 
Wild (Jessie J feat. Big Sean & Dizzee Rascal)01/06/2013Tip: 5 
Best Mistake (Ariana Grande feat. Big Sean)23/08/2014491
Open Wide (Calvin Harris feat. Big Sean)15/11/2014Tip: 8 
I Don't F**k With You (Big Sean feat. E-40)29/11/2014Tip: 49 
Blessings (Big Sean feat. Drake)14/03/2015Tip: 69 
Champions (Kanye West, Gucci Mane, Big Sean, 2 Chainz, Travis Scott, Yo Gotti, Quavo & Desiigner)23/07/2016Tip 
Bounce Back21/01/2017Tip 
Feels (Calvin Harris feat. Pharrell Williams, Katy Perry & Big Sean)08/07/2017325
Miracles (Someone Special) (Coldplay & Big Sean)29/07/20172613
Alone (Halsey feat. Big Sean & Stefflon Don)21/04/2018Tip 
Wolves (Big Sean feat. Post Malone)26/09/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hall Of Fame07/09/20131491
Dark Sky Paradise07/03/2015882
I Decided.11/02/2017671
Double Or Nothing (Big Sean & Metro Boomin)16/12/20171061
Detroit 212/09/2020592
 

Don Toliver   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Idea14/12/2019Tip: 4 
After Party16/05/2020Tip: 26 
Lemonade (Internet Money & Gunna feat. Don Toliver & Nav)26/09/2020175
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven Or Hell21/03/2020299
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.