Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Public Enemy feat. Nas / Rapsody / Black Thought / Jahi / YG / Questlove - Fight The Power: Remix 2020

Cover Public Enemy feat. Nas / Rapsody / Black Thought / Jahi / YG / Questlove - Fight The Power: Remix 2020
Digital
Enemy / Def Jam 20UMGIM72969

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Carlton Ridenhour
Hank Shocklee
Keith Shocklee
Eric T. Sadler
Producer:Johnny "Juice" Rosado
Coverversie van:Public Enemy - Fight The Power
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

28/08/2020
Digital Enemy / Def Jam 20UMGIM72969 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fight The Power: Remix 2020
  4:57
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:57Fight The Power: Remix 2020Enemy / Def Jam
20UMGIM72969
Single
Digital
28/08/2020
4:57What You Gonna Do When The Grid Goes Down?Def Jam
060243515051
Album
CD
25/09/2020

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World05/10/19962112
Hate Me Now24/07/1999Tip: 4 
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)04/01/2003286
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)08/02/2003Tip: 7 
In Public (Kelis feat. Nas)09/04/2005Tip: 6 
Rodeo (Lil Nas X x Nas)08/02/2020Tip: 29 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written14/09/1996369
Hip Hop Is Dead20/01/2007763
Nas (Untitled)20/09/2008891
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)29/05/2010705
Life Is Good21/07/2012447
Illmatic XX03/05/20141812
Nasir23/06/2018273
The Lost Tapes 227/07/20191251
King's Disease29/08/2020591
 

Public Enemy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
He Got Game (Public Enemy feat. Stephen Stills)25/07/1998Tip: 17 
Grid (Public Enemy feat. Cypress Hill & George Clinton)17/10/2020Tip 
 

Rapsody   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

?uestlove   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

YG   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Nigga (YG feat. Jeezy + Rich Homie Quan)21/12/2013Tip: 50 
Who Do You Love? (YG feat. Drake)03/05/2014Tip: 77 
Don't Tell 'Em (Jeremih feat. YG)12/07/2014Tip: 7 
Ride Out (Kid Ink, Tyga, Wale, YG, Rich Homie Quan)18/04/2015Tip: 62 
Go Loko (YG feat. Tyga & Jon Z)01/06/2019Tip: 21 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Still Brazy25/06/20161511
4Real 4Real01/06/20191191
 

Jahi   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.