Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bring Me The Horizon with Yungblud - Obey

Cover Bring Me The Horizon with Yungblud - Obey
Digital
RCA 886448720096

Nummer

Jaar:2020
Label:RCA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Oliver Sykes
Jordan Fish
Dominic Harrison
Producer:Oliver Sykes
Jordan Fish
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:12/09/2020 / Tip / Weken: 3
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

04/09/2020
Digital RCA 886448720096 (Sony) / EAN 0886448720096
Toon detailsAlles beluisteren
1.Obey
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40ObeyRCA
886448720096
Single
Digital
04/09/2020

Bring Me The Horizon   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Drown20/12/2014Tip: 30 
Throne15/08/2015Tip: 29 
True Friends05/12/2015Tip: 74 
Follow You26/03/2016Tip: 32 
What You Need26/03/2016Tip 
Avalanche16/07/2016Tip 
Oh No07/01/2017431
Mantra01/09/2018Tip: 7 
Wonderful Life (Bring Me The Horizon feat. Dani Filth)08/12/2018Tip: 30 
Medicine26/01/2019Tip 
Mother Tongue (Sub Focus Remix)22/06/2019Tip 
Parasite Eve04/07/2020Tip 
Obey (Bring Me The Horizon with Yungblud)12/09/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sempiternal06/04/20131495
That's The Spirit19/09/2015598
Amo02/02/201927
 

Yungblud   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Love You, Will You Marry Me04/11/2017Tip: 16 
Tin Pan Boy09/06/2018Tip 
Psychotic Kids16/06/2018Tip: 33 
Medication01/09/2018Tip: 40 
Loner26/01/2019Tip: 5 
11 Minutes (Yungblud & Halsey feat. Travis Barker)23/02/2019Tip: 2 
Parents01/06/2019Tip: 31 
I Think I'm Okay (Machine Gun Kelly x Yungblud x Travis Barker)13/07/2019Tip 
Hope For The Underrated Youth10/08/2019Tip: 27 
Original Me (Yungblud feat. Dan Reynolds)19/10/2019Tip 
Tongue Tied (Marshmello x Yungblud x Blackbear)23/11/2019Tip: 33 
Weird!02/05/2020Tip: 37 
Strawberry Lipstick25/07/2020Tip: 33 
Obey (Bring Me The Horizon with Yungblud)12/09/2020Tip 
God Save Me, But Don't Drown Me Out26/09/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
21st Century Liability14/07/20185946
The Underrated Youth [EP]26/10/2019952
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

southpaw
Member
***
Wüste Töne natürlich.

da_hooliii
Member
****
Mehr oder weniger rockiger Song.

gherkin
Member
*****
Bring Me The Horizon en Yungblud doen het deze keer samen en dat levert best wel een prima resultaat op.

Widmann1
Member
*****
Bin ich ganz bei Chartsfohlen.

bluezombie
Member
****
!

Chartsfohlen
Member
*****
Das ist wirklich eine coole Kollaboration, die hohe Lautstärke und einen hohen Wahnsinnsgehal verspricht - und beide Versprechen auch einzuhalten in der Lage ist. Yungblud verpasst dem BMTH-Sound eine zünftige Portion Frische und Dynamik, das tut denen richtig gut. Passt sehr gut zusammen, die Nummer liefert gut dreieinhalb Minuten lang ordentlich Kasalla und das Video lässt sich auch ziemlich gut angucken. Starker Titel.

fabio
Member
*****
cool
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.