Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aloe Blacc - Hold On Tight

Cover Aloe Blacc - Hold On Tight
Digital
BMG Rights -

Nummer

Jaar:2020
Label:BMG RIGHTS
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Aloe Blacc
Neil Ormandy
Steve Solomon
Producer:Jonas Jeberg
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

04/09/2020
Digital BMG Rights -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hold On Tight
  3:48
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:48Hold On TightBMG Rights
-
Single
Digital
04/09/2020
3:48All Love EverythingBMG Rights
538627302
Album
CD
02/10/2020

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Hello World28/06/2014Tip: 56 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019224
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/20191520
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/20193510
Never Be Alone (David Guetta & Morten feat. Aloe Blacc)03/08/2019Tip 
Snitch (Netsky & Aloe Blacc)03/08/2019Tip: 8 
I Do22/02/2020Tip 
My Way04/07/2020Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 6)

fabio
Member
****
nice

Kamala
Member
*****
Seine Stimme mag ich auch sehr gerne hören - ebenso seine ermutigenden Lyrics hier - und die Melodie finde ich auch schön.

Widmann1
Member
*****
Er hat eine tolle Stimme, das weiß man nicht spätestens seit er einen Dollar wollte.
Der Song ist beschwingt, gut.

southpaw
Member
****
I'd give a dollar for that one.

gherkin
Member
****
Ik weet niet direct of deze Aloe Blacc nog eens echt een grote hit gaat scoren, maar de man maakt gelukkig wel nog steeds fijne nummertjes zoals ook dit.

drogida007
Member
*****

Hier hat Aloe Blacc wieder einen super Song aus seinem Hut gezaubert.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.