Login
België (Vlaanderen)

Damso feat. Hamza - BXL Zoo

Cover Damso feat. Hamza - BXL Zoo
Cover

Nummer

Jaar:2020
Label:TRENTE-QUATRE CENTIMES
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Oz Touch
Prinzly
Hamza
Damso
Ponko
Benjay
Pierrari
Saint DX
Paco Del Rosso
Producer:Damso
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

R&B/Hip-hop:26/09/2020 / Piek: 24 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:26/09/2020 / Piek: 11 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 16 / Weken: 3
fr  Piek: 3 / Weken: 1
be  Tip: 11 (V)
  Piek: 1 / Weken: 4 (W)

Tracks

18/09/2020
Digital Trente-Quatre Centimes - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.BXL Zoo
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21BXL ZooTrente-Quatre Centimes
-
Single
Digital
18/09/2020
3:21QALFTrente-Quatre Centimes
3509333
Album
CD
18/09/2020

Hamza   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eldorado (Hamza feat. Ramriddlz)26/11/2016Tip 
Love Break (The Magician feat. Hamza)07/04/2018Tip 
HS (Hamza feat. Sch)16/03/2019Tip 
God Bless (Hamza feat. Damso)28/12/2019Tip: 35 
BXL Zoo (Damso feat. Hamza)26/09/2020Tip: 11 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
199404/11/20171262
Paradise09/03/2019356
Santa Sauce 228/12/20191821
 

Damso   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Amnésie23/07/2016Tip 
Nwaar Is The New Black13/05/2017Tip 
Macarena27/05/2017Tip: 23 
Lové01/07/2017Tip: 33 
Mwaka Moon (Kalash feat. Damso)21/10/2017Tip: 10 
Tueurs13/01/2018Tip 
Ipséité05/05/2018Tip 
Julien23/06/2018Tip 
Smog23/06/2018Tip: 31 
Humains21/07/2018Tip 
Rêves bizarres (Orelsan feat. Damso)24/11/2018Tip 
Tricheur (Nekfeu feat. Damso)15/06/2019Tip: 44 
God Bless (Hamza feat. Damso)28/12/2019Tip: 35 
Œveillé01/02/2020Tip 
BXL Zoo (Damso feat. Hamza)26/09/2020Tip: 11 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Batterie faible16/07/20161951
Ipséité06/05/20177347
Lithopédion23/06/20181117
QALF26/09/202024
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 1)

!Xabbu
Member
**
lückenfüller für die charts.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.