Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bastille - Survivin'

Cover Bastille - Survivin'
Digital
Virgin EMI 20UMGIM63556

Nummer

Jaar:2020
Label:VIRGIN
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Dan Smith
Dan Priddy
Mark Crew
Phil Plested
Producer:Dan Smith
Dan Priddy
Mark Crew
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:03/10/2020 / Piek: 4 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 4 (V)
  Tip: 33 (W)

Tracks

25/09/2020
Digital Virgin EMI 20UMGIM63556 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Survivin'
  2:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:53Survivin'Virgin EMI
20UMGIM63556
Single
Digital
25/09/2020

Bastille   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flaws02/03/2013Tip: 7 
Pompeii27/04/2013326
Laura Palmer14/09/20131214
Of The Night21/12/2013394
Things We Lost In The Fire25/01/20141015
Bad Blood12/07/2014Tip: 5 
Torn Apart (Bastille vs. Grades)06/12/2014Tip: 4 
Good Grief02/07/20162015
Send Them Off!19/11/2016501
Warmth07/01/2017Tip: 2 
Glory24/06/2017Tip: 25 
I Know You (Craig David feat. Bastille)23/12/2017Tip: 16 
World Gone Mad14/04/2018364
Quarter Past Midnight02/06/20182917
Happier (Marshmello & Bastille)01/09/2018735
Grip (Seeb x Bastille)02/02/20193214
Doom Days04/05/2019Tip: 23 
Joy18/05/20192418
Those Nights15/06/2019Tip 
Another Place (Bastille & Alessia Cara)09/11/2019Tip 
Admit Defeat14/12/2019Tip: 27 
Can't Fight This Feeling (Bastille feat. London Contemporary Orchestra)21/12/2019Tip: 23 
What You Gonna Do??? (Bastille feat. Graham Coxon)08/08/2020Tip: 15 
Survivin'03/10/2020Tip: 4 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Blood16/03/2013666
Wild World17/09/2016230
Doom Days22/06/2019525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.27 (Reviews: 11)

bastilledan
Member
****
Bastille blijft verassen met nieuwe genres, en opnieuw werkt het wonderwaar.

Kirin
Member
***

Kamala
Member
*****
Belebender frischer Sound von Bastille mit ansprechenden Worten:

"What can I say....I'm survivin'
Crawling out these sheets to see another day
What can I say, I'm survivin' and I'm gonna be fine
I'm gonna be fine, I think I'll be fine"

gartenhaus
Member
***
Langweilig und die Bläser machen den Song nicht besser. 3

da_hooliii
Member
****
Gar nicht mal so schlecht.

pwill
Member
*****
Kann viel von Chartsfohlens Urteil nachvollziehen. Auf jeden Fall ist der Song extrem eingängig und punktet auch bei mir mit einem einfallsreichen, kurzweiligen Arrangement.

Widmann1
Member
*****
Bei mir heißt das: Der groovt.

fabio
Member
****
gut

Chartsfohlen
Member
*****
Also das ist mal ein Song, bei dem - für Bastille eigentlich relativ untypisch - das Arrangement ganz klar über den Gesang dominiert. Ich finde, der Song ist gar nicht sonderlich spannend gesungen, aber das Instrumental ist so verspielt und abwechslungsreich, dass ich zumindest hier richtig euphorisch mitgehe und an einigen Stellen sogar richtig überrascht bin, wenn etwa plötzlich mitten in die Nummer reingetrötet wird.

Total cool, dafür eine knappe 5. Bin sehr gespannt, wie das kommerziell läuft, denn Ohrwurm-Qualitäten hat "Survivin'" definitiv.

drogida007
Member
*****

Der könnte sich zu einem Ohrwurm entwickeln 😎....

gherkin
Member
****
Alweer een nieuw nummertje van Bastille na hun samenwerking met Graham Coxon. Niet direct hun beste, maar echt te verkeerd vind ik het ook niet.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.