Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Liliane Saint-Pierre - Het beste wat ik had

Cover Liliane Saint-Pierre - Het beste wat ik had
Digital
Cluster-Park / Starman 1554259886 (be)

Nummer

Jaar:2020
Label:CLUSTER-PARK
Distributeur:STARMAN
Muziek/Tekst:Lennaert Maes
Producer:Andries Boone
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:13/03/2021 / Piek: 16 / Weken: 8
Ultratip Bubbling Under:13/03/2021 / Piek: 32 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 32 (V)

Tracks

05/03/2021
Digital Cluster-Park / Starman 1554259886 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Het beste wat ik had
  3:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07KarmaCluster-Park / Starman
SMR313
Album
CD
25/09/2020
3:07Het beste wat ik hadCluster-Park / Starman
1554259886
Single
Digital
05/03/2021

Liliane Saint-Pierre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Gotta Stop (Liliane)01/06/196458
Waarom... (Liliane)01/10/1964188
Verboden wensen (Liliane)01/09/1965134
Liefde alleen21/12/1985392
Soldiers Of Love02/05/1987410
Ik wil alles met je doen01/06/1996518
Ik kom zacht naar je toe26/10/19961813
Ik ben niet van jou15/03/1997288
Rio07/06/1997265
Geef me tijd (Get Ready! & Liliane St-Pierre)27/09/1997712
Verleiden31/01/1998422
Boven de wolken18/04/1998Tip: 11 
Bang voor de zomer04/06/2011Tip: 22 
Soldiers Of Love 201212/05/2012Tip: 37 
Met je ogen dicht20/10/2012Tip: 83 
Geef me adem27/04/2013Tip: 43 
Jij blijft altijd naast me staan07/12/2013Tip: 25 
Een pakkend lied05/04/2014Tip: 29 
Valerie05/07/2014Tip: 42 
Die ene wals03/01/2015Tip: 33 
Ik praat weer in m'n slaap18/04/2015Tip: 57 
Duizend mijlen19/09/2015Tip: 47 
Hou me nu maar vast05/12/2015Tip: 66 
Leen21/05/2016Tip: 35 
Ik leef27/05/2017Tip: 36 
Soldiers Of Love (30th Anniversary Edition) (Liliane Saint-Pierre feat. MANdolinMAN)02/12/2017Tip 
Sprong in het duister19/05/2018Tip: 35 
Laatste kans19/09/2020Tip: 10 
Karma20/02/2021Tip 
Het beste wat ik had13/03/2021Tip: 32 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ben wie ik ben12/04/1997237
Gewoon een vrouw13/06/1998392
Daglicht25/10/2014695
Karma10/10/2020803
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

sanremo
Member
****
goed
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.