Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Netsky & Hybrid Minds - Let Me Hold You

Nummer

Jaar:2020
Label:541/NEWS
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Boris Daenen
Josh White
Lauren Aquilina
Matthew Lowe
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/11/2020 (Positie 48)
Laatste week notering:20/02/2021 (Positie 15)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:4239 (356 Punten)
Airplay:14/11/2020 / Piek: 11 / Weken: 15
Dance:07/11/2020 / Piek: 1 / Weken: 16
Ultratip Bubbling Under:07/11/2020 / Piek: 13 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 12 / Weken: 14 (V)
  Tip: 24 (W)

Tracks

30/10/2020
Digital 541 / N.E.W.S. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let Me Hold You
  3:22
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:22Let Me Hold You541 / N.E.W.S.
-
Single
Digital
30/10/2020
3:22Second Nature541 / N.E.W.S.
541936CD
Album
CD
30/10/2020
3:20Serious Beats 96541 / N.E.W.S.
541950CD / N01.RM86.027
Compilatie
CD
12/02/2021
3:19MNM Big Hits 2021 Vol. 1Universal
5393771
Compilatie
CD
26/02/2021

Netsky   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iron Heart21/08/2010Tip: 22 
Moving With You (Netsky feat. Jenna G)28/08/2010Tip: 14 
Tonight (Danny Byrd feat. Netsky)05/02/2011Tip: 25 
Give & Take28/01/2012177
Come Alive02/06/20121029
Love Has Gone25/08/20121411
We Can Only Live Today (Puppy) (Netsky feat. Billie)10/11/2012826
Running Low (Netsky feat. Beth Ditto)28/06/2014117
Can't Speak (Netsky vs. Metrik feat. Stealth)21/03/2015Tip: 81 
Rio18/07/2015419
Work It Out (Netsky feat. Digital Farm Animals)30/01/2016517
Higher (Jauz x Netsky)04/06/20161919
Who Knows (Netsky feat. Paije)10/12/2016309
Here With You (Lost Frequencies & Netsky)15/07/2017219
Tťquila Limonada (Netsky feat. A.Chal)25/08/20181811
Ice Cold (Netsky & David Guetta)20/10/2018Tip: 11 
Voodoo Magic (Netsky feat. Toulouse & StarGate)22/12/2018Tip 
I Don't Even Know You Anymore (Netsky feat. Bazzi & Lil Wayne)23/03/2019423
Snitch (Netsky & Aloe Blacc)03/08/2019Tip: 8 
I See The Future In Your Eyes11/04/2020Tip: 5 
Mixed Emotions (Netsky feat. Montell2099)29/08/2020Tip: 4 
Blend (Netsky & Rudimental feat. Afronaut Zu)10/10/2020Tip 
Let Me Hold You (Netsky & Hybrid Minds)21/11/20201214
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Netsky26/06/20102477
230/06/2012174
318/06/2016134
Second Nature07/11/2020815
 

Hybrid Minds   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Let Me Hold You (Netsky & Hybrid Minds)21/11/20201214
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

gherkin
Member
****
Ook dit vind ik nu zeker nog wel een geslaagde bedoeling van Netsky.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.