Login
BelgiŰ (Vlaanderen)

Laura Tesoro & Lo´c Nottet feat. Alex Germys - Strangers

Cover Laura Tesoro & Loïc Nottet feat. Alex Germys - Strangers
Digital
Sony 88644884909

Nummer

Jaar:2020
Label:SONY
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Laura Tesoro
Lo´c Nottet
Alex Germys
Amy Morrey
Producer:Alex Germys
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/11/2020 (Positie 25)
Laatste week notering:20/02/2021 (Positie 13)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3130 (440 Punten)
Airplay:14/11/2020 / Piek: 6 / Weken: 15
In de landen:
be  Piek: 13 / Weken: 15 (V)
  Piek: 4 / Weken: 9 (W)

Tracks

06/11/2020
Digital Sony 88644884909 (Sony) / EAN 0886448849094
Toon detailsAlles beluisteren
1.Strangers
  3:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18StrangersSony
88644884909
Single
Digital
06/11/2020
3:17MNM Big Hits 2021 Vol. 1Universal
5393771
Compilatie
CD
26/02/2021
3:17Hit Connection 2021.1Universal
5393959
Compilatie
CD
12/03/2021

Laura Tesoro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Outta Here30/08/2014231
Funky Love07/03/2015Tip: 27 
What's The Pressure23/01/2016222
Higher06/05/20172023
Set Them Free (Piet Van den Heuvel & Laura Tesoro)07/10/2017Tip: 37 
Beast11/11/20172513
Mutual08/12/20182316
Up30/03/2019345
One Of It (Live)27/04/2019Tip 
Weapons Down (Live)04/05/2019Tip 
Changes (Live)11/05/2019Tip: 36 
Thinking About You All The Time (Live)20/07/2019443
Limits05/10/2019354
Press Pause01/02/20202113
Hold On27/06/2020297
Brussels By Night17/10/2020Tip: 8 
Strangers (Laura Tesoro & Lo´c Nottet feat. Alex Germys)14/11/20201315
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Limits02/11/2019329
 

Lo´c Nottet   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rhythm Inside30/05/2015113
Million Eyes12/11/20162313
Mud Blood08/04/2017Tip: 1 
Hungry Heart04/11/2017Tip: 24 
Go To Sleep27/01/2018Tip 
On Fire08/12/2018Tip: 8 
2915/06/2019Tip: 35 
Heartbreaker21/03/20201424
TWYM15/08/2020Tip: 4 
Strangers (Laura Tesoro & Lo´c Nottet feat. Alex Germys)14/11/20201315
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Selfocracy08/04/2017331
Sillygomania06/06/2020910
 

Alex Germys   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Strangers (Laura Tesoro & Lo´c Nottet feat. Alex Germys)14/11/20201315
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

Kirin
Member
****

AquavitBoy
Member
***
Einheitsbrei. Zuvor habe ich Celeste, Arlo Parks und Benee gehört. Dagegen ist das nichts.

Kamala
Member
*****
Ja, gefällt mir sehr - die Zusammenarbeit der Beteiligten ist sehr gut - die besinnlichen Worte stimmen mich etwas traurig.

sophieellisbextor
Staff
*****
Une belle collaboration convaincante vocalement.

Wolfke
Member
******
Monsterplaat !

Patrick3
Member
******
Super schijf

gherkin
Member
****
Twee artiesten met een Songfestivalverleden van bij ons slagen de handen in elkaar en dat levert eigenlijk best nog wel een niet onaangenaam nummer op. Zou dus zeker niet vreemd zijn als het een hitje wordt.
Een review toevoegen
BelgiŰ (WalloniŰ) AustraliŰ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŰ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
fran┴aisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook ge´nstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.