Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lissa Lewis - Regenboog meisje

Cover Lissa Lewis - Regenboog meisje
Digital
Mostiko 5411530827770 (be)

Nummer

Jaar:2020
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Geert Vanloffelt
Joes Brands
Producer:Joes Brands
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/12/2020 (Positie 49)
Laatste week notering:23/01/2021 (Positie 46)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:14320 (7 Punten)
Airplay:26/12/2020 / Piek: 32 / Weken: 5
Vlaamse top 50:28/11/2020 / Piek: 5 / Weken: 23
Ultratip Bubbling Under:28/11/2020 / Piek: 31 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 46 / Weken: 2 (V)

Tracks

20/11/2020
Digital Mostiko 5411530827770 (CNR) [be] / EAN 5411530827770
Toon detailsAlles beluisteren
1.Regenboog meisje
  2:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:38Regenboog meisjeMostiko
5411530827770
Single
Digital
20/11/2020

Lissa Lewis   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gouden glimlach30/08/2014Tip: 3 
Hartsvriendinnen21/02/2015Tip: 7 
Boven de wolken20/06/2015Tip: 7 
Wat ik voor je voel19/09/2015Tip: 16 
Nu de hemel open gaat09/01/2016Tip 
Sprong in het duister12/03/2016Tip: 4 
Jij doet me leven24/09/2016Tip: 2 
Volmaakt29/04/2017Tip: 9 
De wereld draait door (Lissa Lewis & Rob de Nijs)15/07/2017Tip: 13 
M'n eigen gang gaan17/03/2018Tip: 11 
Rots23/06/2018Tip: 26 
Leve het leven25/05/2019Tip 
Pak maar m'n hand (Lindsay & Lissa Lewis)06/07/2019Tip: 27 
Zoveel hou ik van jou12/10/2019Tip: 25 
Vanaf nu22/08/2020Tip: 2 
Regenboog meisje12/12/2020462
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sprong in het duister22/08/2015716
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.