Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Fleetwood Mac - Just The Blues

Nummer

Jaar:1968
Muziek/Tekst:Elmore James
Producer:Mike Vernon
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:35The Pious Bird Of Good OmenBlue Horizon
7-63215
Album
LP
15/08/1968
5:35The Best OfEmbassy
EMB 31378
Album
LP
1976
5:36Vintage YearsCBS
88 227
Album
LP
1977
5:35Fleetwood Mac [Europa]Europa
111 411.5
Album
LP
1980
5:35Starsound CollectionMemory
296 949-270
Album
LP
1983
»» alles tonen

Fleetwood Mac   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Albatross01/03/1969191
Oh Well29/11/196959
The Green Manalishi20/06/1970164
Rhiannon09/10/1976212
Go Your Own Way05/03/1977112
Don't Stop18/06/197768
Dreams08/10/1977224
Tusk13/10/1979268
Sara12/01/1980146
Hold Me03/07/1982148
Big Love02/05/198789
Seven Wonders01/08/1987274
Little Lies07/11/1987147
Family Man23/01/1988302
Everywhere23/04/1988114
Isn't It Midnight16/07/1988352
As Long As You Follow26/11/1988179
Save Me05/05/1990265
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Dance06/09/1997374
The Very Best Of21/12/2002395
Rumours02/02/20131844
25 Years - The Chain16/02/20131038
Tusk12/12/20151484
Mirage (2016 Reissue)01/10/2016712
Tango In The Night (2017 Reissue)08/04/20174410
Fleetwood Mac27/01/2018943
50 Years - Don't Stop24/11/20181615
Greatest Hits05/01/20191725
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 6)

fleet61
Member
****
... o.k. ...

schumi39
Member
***
Zum einschlafen.

longlou
Member
*****
Eine Alternative zur Zigarette danach
17/11/2007 15:08
MŁmmelgreis
Member
***
Oh Gott! Slow-Blues, klassisch, fünfeinhalb Minuten. Das halt ich fast nicht aus! Da kanns technisch noch so perfekt eingespielt sein.
16/07/2007 10:19
remember
Member
****
gefällt..
08/07/2007 09:26
Homer Simpson
Member
*****
...sehr gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.