Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Fleetwood Mac - Future Games

Nummer

Jaar:1971
Muziek/Tekst:Danny Kirwan
Producer:Fleetwood Mac
Gecoverd door:MGMT
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
8:15Future GamesReprise
REP 44 153
Album
LP
03/09/1971
8:152 Originals Of Fleetwood MacReprise
64 035
Album
LP
1974
4:25Bermuda TriangleFlashback
10.89.0107-33
Album
LP
1989
8:151969 To 1972 [Limited Edition]Rhino
8122796535
Album
LP
16/08/2013

Fleetwood Mac   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Albatross01/03/1969191
Oh Well29/11/196959
The Green Manalishi20/06/1970164
Rhiannon09/10/1976212
Go Your Own Way05/03/1977112
Don't Stop18/06/197768
Dreams08/10/1977224
Tusk13/10/1979268
Sara12/01/1980146
Hold Me03/07/1982148
Big Love02/05/198789
Seven Wonders01/08/1987274
Little Lies07/11/1987147
Family Man23/01/1988302
Everywhere23/04/1988114
Isn't It Midnight16/07/1988352
As Long As You Follow26/11/1988179
Save Me05/05/1990265
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Dance06/09/1997374
The Very Best Of21/12/2002394
Rumours02/02/20131840
25 Years - The Chain16/02/20131038
Tusk12/12/20151484
Mirage (2016 Reissue)01/10/2016712
Tango In The Night (2017 Reissue)08/04/20174410
Fleetwood Mac27/01/2018943
50 Years - Don't Stop24/11/20183513
Greatest Hits05/01/20194621
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 7)

Monkeyman
Member
*****
Hier scheint ganz klar Neil Young Pate gestanden zu haben. Das ändert aber nichts daran, dass ich den Song richtig toll finde.

fleet61
Member
*****
... gefällt mir ausgezeichnet ...

James Egon
Member
******
wieder ein grandioser Song von Kirwan

musikmannen
Member
******
Great

remember
Member
****
Untypisch FM, aber recht schöne Musik, bei der die Seele richtig baumelt gelassen wird.

Cornwell
Member
****
Der Anfang zumindest...
15/04/2007 19:06
Homer Simpson
Member
*****
...sehr gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.