Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Fleetwood Mac - Bright Fire

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Bob Welch
Producer:Fleetwood Mac
Martin Birch
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:31PenguinReprise
MS 2138
Album
LP
12/03/1973

Fleetwood Mac   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Albatross01/03/1969191
Oh Well29/11/196959
The Green Manalishi20/06/1970164
Rhiannon09/10/1976212
Go Your Own Way05/03/1977112
Don't Stop18/06/197768
Dreams08/10/1977224
Tusk13/10/1979268
Sara12/01/1980146
Hold Me03/07/1982148
Big Love02/05/198789
Seven Wonders01/08/1987274
Little Lies07/11/1987147
Family Man23/01/1988302
Everywhere23/04/1988114
Isn't It Midnight16/07/1988352
As Long As You Follow26/11/1988179
Save Me05/05/1990265
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Dance06/09/1997374
The Very Best Of21/12/2002395
Rumours02/02/20131848
25 Years - The Chain16/02/20131038
Tusk12/12/20151484
Mirage (2016 Reissue)01/10/2016712
Tango In The Night (2017 Reissue)08/04/20174410
Fleetwood Mac27/01/2018943
50 Years - Don't Stop24/11/20181617
Greatest Hits05/01/20191729
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 7)

Monkeyman
Member
**
Das schrammt knapp an nervtötend und öde vorbei.

James Egon
Member
***
muss man nicht kennen

Dino-Canarias
Member
*****
Ja, irgendwie speziell, aber irgendwie auch gar nicht so schlecht, auch wenn's
1 Min. weniger für mich am Ende noch locker getan hätte....

Ganz knappe 5.

(4.75)

musikmannen
Member
*****
Good

rhayader
Member
*****
Sehr gefällig diese melodisch-schöne Nummer, die Bob Welch komponiert hat und auch von ihm gesungen wird.
Laatst gewijzigd: 04/10/2011 19:16

Cornwell
Member
*****
Unterbewertet wie das ganze Album...
21/04/2007 12:54
Homer Simpson
Member
***
langweilt mit der Zeit
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.