Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Fleetwood Mac - Miles Away

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Bob Welch
Producer:Fleetwood Mac
Martin Birch
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47Mystery To MeReprise
REP 44 248
Album
LP
14/10/1973

Fleetwood Mac   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Albatross01/03/1969191
Oh Well29/11/196959
The Green Manalishi20/06/1970164
Rhiannon09/10/1976212
Go Your Own Way05/03/1977112
Don't Stop18/06/197768
Dreams08/10/1977224
Tusk13/10/1979268
Sara12/01/1980146
Hold Me03/07/1982148
Big Love02/05/198789
Seven Wonders01/08/1987274
Little Lies07/11/1987147
Family Man23/01/1988302
Everywhere23/04/1988114
Isn't It Midnight16/07/1988352
As Long As You Follow26/11/1988179
Save Me05/05/1990265
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Dance06/09/1997374
The Very Best Of21/12/2002395
Rumours02/02/20131847
25 Years - The Chain16/02/20131038
Tusk12/12/20151484
Mirage (2016 Reissue)01/10/2016712
Tango In The Night (2017 Reissue)08/04/20174410
Fleetwood Mac27/01/2018943
50 Years - Don't Stop24/11/20181616
Greatest Hits05/01/20191728
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 6)

James Egon
Member
****
Gefällt mir auch.
Die ersten beiden Reviewer sind wohl eher keine Banausen.

fleet61
Member
****
... solides Stück von Bob Welch ...

musikmannen
Member
****
Ok

Cornwell
Member
******
Regulär 5 Sterne, wegen des Banausentums hier aber aufgerundet...himmlische Gitarre, starker Basslauf und cooler Gesang...
15/06/2008 17:28
rhayader
Member
***
eher uninteressante Nummer
17/04/2007 15:40
Homer Simpson
Member
***
mehrstimmiger Gesang und ein durchgehendes Gitarrenspiel aber trotzdem nichts besonderes
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.