Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Juice WRLD & The Kid Laroi - Reminds Me Of You

Cover Juice WRLD & The Kid Laroi - Reminds Me Of You
Digital Explicit
Grade A / Interscope
Cover Juice WRLD & The Kid Laroi - Reminds Me Of You
Digital
Grade A / Interscope

Nummer

Jaar:2020
Label:INTERSCOPE
Distributeur:TOP NOTCH/UNIVERSAL
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

R&B/Hip-hop:19/12/2020 / Piek: 17 / Weken: 6
Ultratip Bubbling Under:19/12/2020 / Piek: 15 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 15 (V)

Tracks

08/12/2020
Explicit - Digital Grade A / Interscope (UMG)
08/12/2020
Digital Grade A / Interscope (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Reminds Me Of You
  2:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:38Reminds Me Of You [Explicit]Grade A / Interscope
Single
Digital
08/12/2020

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)21/07/2018308
Lean Wit Me01/09/2018Tip 
Armed And Dangerous17/11/2018Tip 
Roses (Benny Blanco & Juice WRLD feat. Brendon Urie)15/12/2018Tip: 27 
MoshPit (Kodak Black feat. Juice WRLD)22/12/2018Tip 
Robbery23/02/2019Tip: 18 
Hate Me (Ellie Goulding & Juice WRLD)06/07/2019Tip: 32 
Bandit (Juice WRLD & YoungBoy Never Broke Again)12/10/2019Tip: 22 
Godzilla (Eminem feat. Juice WRLD)25/01/2020Tip: 2 
Righteous02/05/2020Tip: 12 
Tell Me U Luv Me (Juice WRLD & Trippie Redd)06/06/2020Tip 
Go! (The Kid Laroi / Juice WRLD)27/06/2020Tip 
Life's A Mess (Juice WRLD & Halsey)18/07/2020Tip: 21 
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)25/07/2020471
Wishing Well25/07/2020Tip: 2 
Smile (Juice WRLD & The Weeknd)22/08/2020481
Real Shit (Juice WRLD & Benny Blanco)12/12/2020Tip: 34 
Reminds Me Of You (Juice WRLD & The Kid Laroi)19/12/2020Tip: 15 
Bad Boy (Juice WRLD & Young Thug)23/01/2021Tip 
Life's A Mess II (Juice WRLD / Clever / Post Malone)20/03/2021Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/201819150
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018345
Death Race For Love16/03/201915103
Legends Never Die18/07/2020339
 

The Kid Laroi   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Go! (The Kid Laroi / Juice WRLD)27/06/2020Tip 
So Done31/10/2020Tip: 15 
Reminds Me Of You (Juice WRLD & The Kid Laroi)19/12/2020Tip: 15 
Without You26/12/2020116
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
F*ck Love01/08/2020537
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Deze samenwerking heeft zeker nog wel geslaagde muziek opgeleverd als je het mij vraagt. En daar mag dan ook wel een voldoende bij horen.

Widmann1
Member
***
Nicht übel, aber so richtig fixt mich sowas nicht an.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.