Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sheppard - Learning To Fly

Cover Sheppard - Learning To Fly
Digital
Empire Of Song / Decca -

Nummer

Jaar:2020
Label:DECCA
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Whakaio Taahi
George Sheppard
Amy Sheppard
Jason Bovino
Forest Blakk
Producer:Whakaio Taahi
Jason Bovino
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/01/2021 (Positie 39)
Laatste week notering:27/02/2021 (Positie 30)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:9211 (114 Punten)
Airplay:16/01/2021 / Piek: 16 / Weken: 7
Ultratip Bubbling Under:26/12/2020 / Piek: 6 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 68 / Weken: 1
be  Piek: 25 / Weken: 6 (V)
  Tip (W)

Tracks

18/12/2020
Digital Empire Of Song / Decca - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Learning To Fly
  3:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12Learning To FlyEmpire Of Song / Decca
-
Single
Digital
18/12/2020
3:11MNM Big Hits 2021 Vol. 1Universal
5393771
Compilatie
CD
26/02/2021

Sheppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geronimo27/09/2014921
Keep Me Crazy06/05/2017Tip: 26 
Coming Home14/07/20183219
On My Way16/02/2019Tip: 13 
Die Young02/11/2019Tip: 16 
Symphony08/08/2020Tip: 4 
Learning To Fly23/01/2021256
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bombs Away28/03/2015931
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Zoals van Sheppard ondertussen kan verwacht worden, is dit best wel een heel aangenaam klinkende bedoeling geworden.

drogida007
Member
***

08/15 & ziemlich austauschbar. Ist für mich eher eine Bauch-Landung als ein guter Flug.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.