Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Celeste [UK] - Love Is Back

Cover Celeste [UK] - Love Is Back
Digital
Both Sides / Polydor -

Nummer

Jaar:2020
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Jamie Hartman
Celeste Epiphany Waite
Etty Hartman
Producer:Charlie Hugall
Josh Crocker
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/02/2021 (Positie 44)
Laatste week notering:20/02/2021 (Positie 40)
Piekpositie:40 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:13362 (18 Punten)
Airplay:23/01/2021 / Piek: 29 / Weken: 3
R&B/Hip-hop:09/01/2021 / Piek: 5 / Weken: 7
Ultratip Bubbling Under:09/01/2021 / Piek: 2 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 40 / Weken: 2 (V)
  Tip (W)

Tracks

28/12/2020
Digital Both Sides / Polydor - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love Is Back
  4:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:16Love Is BackBoth Sides / Polydor
-
Single
Digital
28/12/2020
4:16Not Your MuseBoth Sides / Polydor
00602508569852
Album
CD
29/01/2021
Bravo Hits 112Nitron
19439848492
Compilatie
CD
26/02/2021
Bravo Hits 112Sony
19439716972
Compilatie
CD
26/02/2021

Celeste [UK]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Strange21/12/2019471
Stop This Flame18/01/2020525
I Can See The Change01/08/2020431
One Love (FTLOS feat. Celeste)22/08/2020Tip 
Little Runaway19/09/2020427
Hear My Voice24/10/2020Tip 
A Little Love02/01/2021Tip 
Love Is Back06/02/2021402
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Compilation 1.107/03/20201871
Not Your Muse06/02/202113
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.45 (Reviews: 11)

Widmann1
Member
*****
Klar erinnert sie auch hier stark an Amy. Zudem ist der Song eine potentielle Single.

mickihamster
Member
*****
ohne die Kommentare hier vorher gelesen zu haben ... Song angehört ... erster Gedanke ... das ist die "neue" Amy Winehouse!

Ale&Bea
Member
****
Il pezzo in sé non è niente male, il ritornello rimane in testa ma STF più convincente.
Laatst gewijzigd: 21/02/2021 14:51

Kamala
Member
*****
Ihre Stimme mag ich - der Song rumpelt so herrlich verspielt vor sich her - was kann sie denn dafür, dass sie so klingt wie sie klingt. Und dass ich solche souligen Retrotitel mag ist ja kein Geheimnis.

fabio
Member
****
nice

ul.tra
Member
***
Ham se noch was von Amy Winehouse gefunden?

Chartsfohlen
Member
*****
Irgendwie schon etwas fies: Da löst sich Celeste sehr deutlich von ihrem Adele-Gedächtnis-Sound und schon fühlt man sich an den nächsten weiblichen Über-Star der 2000er erinnert - aber tatsächlich erinnert dieser Song strukturell stark und gesanglich teilweise an Amy Winehouse. Aber dieser Retro-Soul-Jazz ist im Moment so weit weg vom Mainstream, dass ich es dennoch sehr genießen kann. Hochwertiger Pop, macht mir Freude.

Ganz knappe 5.

tgebele
Member
****
Recht nett gemacht. Erinnert wirklich ein wenig an Amy Winehouse.

vancouver
Member
*****
Cooler Retro-Pop..

gherkin
Member
*****
Eén van de fijnste ontdekkingen van de laatste tijd pakt weer uit met zeer toffe muziek. En dus krijgt ze er ook weer een uitstekende score voor natuurlijk.

drogida007
Member
****

Erinnert hier an Amy Winehouse, nur nicht ganz so hinreißend.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.