Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Wim Soutaer - Het is tijd

Cover Wim Soutaer - Het is tijd
Digital
CTM / AEMB 195999313009 (be)

Nummer

Jaar:2021
Label:AEMB
Distributeur:AEMB
Muziek/Tekst:Don Kelly
Niel Schoombee
Producer:Jay Daghelet
Lode Thiels
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:16/01/2021 / Piek: 10 / Weken: 16
Ultratip Bubbling Under:16/01/2021 / Piek: 15 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 15 (V)

Tracks

08/01/2021
Digital CTM / AEMB 195999313009 [be] / EAN 0195999313009
Toon detailsAlles beluisteren
1.Het is tijd
  3:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17Het is tijdCTM / AEMB
195999313009
Single
Digital
08/01/2021

Wim Soutaer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Allemaal19/07/2003119
Ik hoor bij jou15/11/20031414
Voor altijd21/02/2004267
Wat zou je doen29/05/2004325
Kom bij mij24/07/2004326
Zonder woorden25/09/2004377
Ik heb je lief27/11/2004Tip: 2 
Kijk eens om je heen05/03/2005Tip: 3 
Overal02/07/2005353
Die zomer gaat nooit voorbij01/07/2006319
De wereld draait door10/02/2007Tip: 7 
Ze kent me21/07/2007128
1000 manieren09/02/2008207
Slaap je hier vannacht14/06/2008195
Heel de zomer lang (Wim Soutaer feat. Willy S.)23/08/200886
Eerlijkheid15/08/2009Tip: 15 
Music For Peace (Dave Lambert & Housetrap feat. Liam South)03/10/2009363
Dansen28/08/2010Tip: 9 
Verleden tijd23/04/2011Tip: 39 
Jij en ik23/06/2012Tip: 78 
Ik hou van het leven17/01/2015Tip: 40 
Niets zonder jou04/07/2015Tip: 35 
Allemaal (Alpha Party & DJ F.R.A.N.K feat. Wim Soutaer)04/03/2017Tip 
Nummer 108/04/2017Tip: 7 
Dans voor mij12/08/2017Tip: 5 
Wachten op Margot23/12/2017Tip: 6 
Neem me bij de hand31/03/2018Tip: 4 
Verbonden15/09/2018Tip: 16 
Hou me vast23/03/2019Tip: 16 
Oh What A Night, Cette annťe-lŗ (Wim Soutaer & Charles Van Domburg)20/04/2019Tip 
Et Áa bouge15/06/2019Tip 
Ik weet het zeker26/10/2019Tip: 10 
Ik volg je02/05/2020Tip 
Allemaal (Vlaanderen feest) (Wim Soutaer, Willy Sommers, Zita Wauters & Brahim)04/07/2020452
Het is tijd16/01/2021Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een nieuw begin01/11/2003133
Twee28/08/2004326
Dichterbij20/09/2008217
Verbonden07/04/20181210
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Patrick3
Member
******
Pracht van een nummer

ericwyns
ultratop.be
****
Het is alweer een hele tijd geleden dat Wim Soutaer een écht grote hit scoorde. Nochtans maakt hij nog altijd leuke en aanstekelijke muziek.
4+
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.