Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sabien Tiels - Hoop

Cover Sabien Tiels - Hoop
Digital
VLNL / Cricket Hill 1550108659 (be)

Nummer

Jaar:2021
Label:VLNL
Distributeur:CRICKET HILL
Muziek/Tekst:Sabien Tiels
David Simon
Emile Cooper Leplay
Producer:David Simon
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:13/02/2021 / Piek: 7 / Weken: 12
Ultratip Bubbling Under:13/02/2021 / Piek: 10 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 10 (V)

Tracks

12/02/2021
Digital VLNL / Cricket Hill 1550108659 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hoop
  3:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38HoopVLNL / Cricket Hill
1550108659
Single
Digital
12/02/2021

Sabien Tiels   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hemels02/09/1995431
Iemand die om je geeft09/12/1995491
Moeder van mijn moeder25/05/1996462
Trein06/07/1996389
En toen12/10/1996Tip: 12 
Vang me als ik val30/06/2012Tip: 60 
Niks mis mee (Sabien Tiels & Wigbert)15/08/2015Tip: 43 
Is het dit nu? (Sabien Tiels & Marcel de Groot)14/05/2016Tip: 21 
De reis (Sabien Tiels & Stef Bos)03/12/2016Tip: 31 
Kůmmen hole (Sabien Tiels & Berlaen)10/06/2017Tip 
Nooit ofte nooit (Sabien Tiels & Hans de Booij)30/09/2017Tip 
Hier en nu10/03/2018Tip: 29 
Jij kent me beter dan ik14/07/2018Tip: 7 
Eerst geloven en dan zien03/11/2018Tip: 25 
Dans20/04/2019Tip: 20 
Wildste ritme31/08/2019Tip: 6 
Ooit kom je thuis25/01/2020Tip 
Reizen in mijn hoofd23/05/2020Tip: 15 
Als jij het niet meer weet (Sabien Tiels feat. Westelinck)06/02/2021442
Hoop13/02/2021Tip: 10 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Houjemorgennnogvanmij06/04/19961514
Hier hoor ik thuis24/05/1997374
Mannelijk schoon03/12/20161472
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.