Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Daalman - Andersom

Cover Daalman - Andersom
Digital
Songboost 859745238670 (be)

Nummer

Jaar:2021
Label:SONGBOOST
Distributeur:SONGBOOST
Muziek/Tekst:Daalman
Mathijs Dhoey
Nicolas Masset
Yannick De Clerck
Producer:Daalman
Mathijs Dhoey
Nicolas Masset
Yannick De Clerck
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:10/04/2021 / Piek: 45 / Weken: 1
Vlaamse top 50:06/02/2021 / Piek: 6 / Weken: 13
Ultratip Bubbling Under:06/02/2021 / Piek: 17 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 17 (V)

Tracks

01/02/2021
Digital Songboost 859745238670 [be] / EAN 0859745238670
Toon detailsAlles beluisteren
1.Andersom
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40AndersomSongboost
859745238670
Single
Digital
01/02/2021

Daalman   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geen nacht alleen13/10/2018Tip 
Vleugels02/03/2019Tip 
Toekomst29/06/2019Tip 
Jij (Daalman & Isabelle A)22/02/2020Tip: 34 
Niemand27/06/2020Tip: 4 
Andersom06/02/2021Tip: 17 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.