Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bart Peeters - Genstertje

Cover Bart Peeters - Genstertje
Digital
Simpletone 88644906480

Nummer

Jaar:2021
Label:SIMPLETONE
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Bart Peeters
Producer:Jo Francken
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/03/2021 (Positie 43)
Laatste week notering:13/03/2021 (Positie 43)
Piekpositie:43 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:14239 (8 Punten)
Airplay:20/02/2021 / Piek: 32 / Weken: 6
Vlaamse top 50:20/02/2021 / Piek: 6 / Weken: 11
Ultratip Bubbling Under:20/02/2021 / Piek: 4 / Weken: 3
In de landen:
be  Piek: 43 / Weken: 1 (V)

Tracks

12/02/2021
Digital Simpletone 88644906480 (Sony) / EAN 0886449064809
Toon detailsAlles beluisteren
1.Genstertje
  3:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42GenstertjeSimpletone
88644906480
Single
Digital
12/02/2021

Bart Peeters   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
AAA Anthem (Regi & BP)27/10/2007416
(Zo van die) Zomerdagen04/10/2008Tip: 4 
Denk je soms nog aan mij20/12/2008Tip: 14 
Zelden of nooit09/10/2010Tip: 18 
Een echte vrouw18/12/2010Tip: 27 
In de plooi12/02/2011Tip: 22 
Matongť20/08/2011Tip: 38 
Niets of niemand (houdt ons tegen)19/11/2011Tip: 11 
Lepeltjesgewijs27/09/2014Tip: 6 
Konijneneten05/09/2015Tip: 16 
Wat nog komen zou31/10/2015Tip: 12 
Hoeveel ik van je hou (Live 2016)25/06/2016Tip: 16 
Meester kunstenaar (Tourist LeMC met Bart Peeters)22/10/2016199
Risin' (Live)22/04/2017Tip: 40 
Tele-Romeo (Live)29/04/2017Tip 
Blank of zwart (Live)06/05/2017Tip: 28 
Here We Go Again (Live)13/05/2017Tip 
Als je met je billen en je heupen shaket (Live)20/05/2017Tip 
Broodje bakpao (Live)27/05/2017Tip: 44 
Nobelprijs (Live)03/06/2017Tip: 35 
Brood voor morgenvroeg23/09/2017Tip: 2 
Tot je weer van me houdt02/12/2017Tip: 2 
De wifi song10/02/2018Tip: 4 
Smartphone31/03/2018Tip: 8 
Twijfel niet en dans met mij19/05/2018Tip: 3 
De warmte van een lief27/10/2018Tip: 3 
Kies mij16/02/2019413
Wat nog komen zou (Bart Peeters, Ronny Mosuse & Koor)18/01/2020501
Dicht bij mij (Live in de Lotto Arena)04/04/2020Tip: 10 
Hij zong nana (Live in de Lotto Arena) (Bart Peeters, Ronny Mosuse & Koor)30/05/2020Tip: 34 
Er is iets (Riet feat. Bart Peeters)12/09/2020Tip: 21 
Ik heb je graag (Bart Peeters & Tom Vanstiphout)19/09/2020Tip: 2 
Voor de zon weer opkomt28/11/2020Tip: 3 
Genstertje13/03/2021431
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het plaatje van Bart Peeters - 14 nummers uit "Zonder circus"19/10/20022123
Slimmer dan de zanger14/10/2006463
De hemel in het klad13/09/2008150
Het kinderplaatje van Bart Peeters08/11/20083318
De ideale man16/10/2010233
Het beste en tot nog eens19/11/2011419
Op de groei11/10/20141223
Live 2015 201607/05/2016465
Brood voor morgenvroeg07/10/20171170
Bart Peeters & Pop Up Koor olv Hans Primusz30/11/2019340
Bart Peeters Deluxe - Live in de Lotto Arena30/05/2020249
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Patrick3
Member
******
Uitstekende single

gherkin
Member
***
Positief nieuw nummertje van Bart Peeters dat toch ook weer niet zo verkeerd klinkt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.