Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Wim Leys - Ik kijk naar boven

Cover Wim Leys - Ik kijk naar boven
Digital
L&T 1550302479 (be)

Nummer

Jaar:2021
Label:L&T
Distributeur:L&T
Muziek/Tekst:Marc Cortens
Charlotte Thersen
Jo Wolfs
Producer:Marc Cortens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:06/03/2021 / Piek: 9 / Weken: 9
Ultratip Bubbling Under:27/02/2021 / Piek: 15 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 15 (V)

Tracks

19/02/2021
Digital L&T 1550302479 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ik kijk naar boven
  2:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:46Ik kijk naar bovenL&T
1550302479
Single
Digital
19/02/2021

Wim Leys   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Raak03/03/2001Tip: 15 
Elk z'n eigen gang11/08/2001415
Rocking In The Street (Wim Leys & Ruth McKenny)25/09/2010471
Shout! Shout!15/01/2011481
Happy Days28/05/2011Tip: 7 
Negen maanden10/12/2011492
De planken uit de vloer26/05/2012Tip: 32 
Hey-ba-ba-re-bop06/10/2012Tip: 31 
Ik doe mijn ding06/04/2013Tip: 18 
Twist maar mee24/08/2013Tip: 38 
Andere dingen aan mijn hoofd02/11/2013Tip: 37 
Teken aan de wand22/03/2014Tip: 19 
Doewa21/06/2014Tip: 25 
Vannacht zijn we samen29/11/2014Tip: 15 
Dans dans dans29/08/2015Tip: 32 
Trouw nu met mij23/01/2016Tip 
Ervandoor30/04/2016Tip 
Cruisen door de U.S.A10/09/2016Tip: 9 
Ik voel me goed23/09/2017Tip: 38 
Rosetta (Lens & Leys)11/08/2018Tip 
Ik volg je spoor20/10/2018Tip: 14 
Dan toch liever vrij24/08/2019Tip 
Als ik jou zie05/09/2020Tip 
Ik kijk naar boven27/02/2021Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De planken uit de vloer04/08/20121055
Peper & zout23/08/20141692
Beste van21/05/20165413
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.