Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Majestic x Boney M. - Rasputin

Cover Majestic x Boney M. - Rasputin
Digital
Nitron 88644909635

Nummer

Jaar:2021
Label:NITRON
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Fred Jay
Frank Farian
George Reyam
Producer:Frank Farian
Coverversie van:Boney M. - Rasputin
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:13/03/2021 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

26/02/2021
Digital Nitron 88644909635 (Sony) / EAN 0886449096350
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rasputin
  3:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:06RasputinNitron
88644909635
Single
Digital
26/02/2021

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump17/01/197687
Daddy Cool09/10/1976112
Sunny01/01/1977112
Ma Baker28/05/1977115
Belfast08/10/1977114
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978117
Rasputin / Painter Man09/09/1978114
Mary's Boy Child / Oh My Lord09/12/1978410
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday07/04/1979112
El Lute / Gotta Go Home04/08/1979212
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/1979167
I See A Boat On The River03/05/198079
Children Of Paradise25/10/1980117
Malaika08/08/198187
We Kill The World (Don't Kill The World)21/11/1981214
6 Years Of Boney M. Hits "Boney M. On 45"02/01/1982145
Kalimba de luna06/10/19841510
Happy Song (Boney M. And Bobby Farrell With The School-Rebels)22/12/1984294
Megamix 198806/05/1989119
The Summer Megamix26/08/1989193
Mega Mix27/02/1993414
Brown Girl In The Ring (Remix '93)22/05/1993461
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)13/02/19992410
Daddy Cool '99 (Boney M. 2000 feat. Mobi T.)14/08/1999Tip: 2 
Rasputin (Majestic x Boney M.)13/03/2021Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Greatest Hits16/02/200275
Ultimate 2.005/03/20111414
Back To Back (Boney M. & Kool & The Gang)22/10/2011467
 

Majestic   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rasputin (Majestic x Boney M.)13/03/2021Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.82 (Reviews: 11)

fabio
Member
****
3-4

Bearcat
Member
**
Het origineel is Top en een heerlijke disco klassieker
Deze remix heeft geen meerwaarde
Op Het album "Diamonds" van Boney M staat ook een vergelijkbare remix uit 2015
Laatst gewijzigd: 09/04/2021 23:58

Patrick3
Member
*****
Een fijne nieuwe versie

rhayader
Member
*
Rasputin mit Bumm-bumm-bumm-Beat unterlegt ... fertig. Haben die Knöpfchendrücker, die da am Werk sind, wahrscheinlich in fünf Minuten erledigt. Wer braucht sowas? Ach ja, die Bumm-bumm-bumm-Tänzer in den Clubs.

vinylfreak
Member
*****
Toch wel weer leuk om te horen.
Boney M. blijft na al die jaren een hit.

AquavitBoy
Member
****
Mühelos und ohne eigene Geschmacksnote. Schon überflüssig, aber partytauglich.

gherkin
Member
****
Een nieuwe versie die toch ook op zich wel leuk weet te klinken.

Widmann1
Member
****
Ich finde Original mit Beat unterlegt und damit auch ein bisschen "zerstört", aber insg. respektable und gut hörbar.

Pacadi
Member
****
man kann hier nicht behaupten, dass der song verwurstet wurde, wirkt immer noch recht authentisch. sehe ihn auf gleicher stufe wie das original. 4-5
Laatst gewijzigd: 28/02/2021 21:18

Schiriki
Member
******
...und doch gefällt mir sowas besser als das meiste andere Zeugs, das aktuell aus meiner Jugendzeit weiterverwurstet wurde.

Würde mich freuen, wenn es ein aktuelles Boney M. Remix Album gäbe, wie anno 1999.
Laatst gewijzigd: 27/02/2021 23:17

Chartsfohlen
Member
***
Sollte jemanden die Sehnsucht packen, Boney M.s alten Gassenhauer nochmal mit ebenso modernen wie beliebigen Beats untermalt zu hören, muss hier zupacken. Aber nicht zu viel erwarten: Es klingt wie früher, nur moderner und etwas austauschbarer. Nichts, was der weiteren Rede wert wäre.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.