Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Het Zesde Metaal - Geef mie nen dag

Cover Het Zesde Metaal - Geef mie nen dag
Digital
Unday / N.E.W.S. 5414165124795 (be)

Nummer

Jaar:2021
Label:UNDAY
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Tom Pintens
Wannes Cappelle
Filip Wauters
Robin Aerts
Tim Van Oosten
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:20/03/2021 / Piek: 9 / Weken: 7
Ultratip Bubbling Under:13/03/2021 / Piek: 5 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 5 (V)

Tracks

01/03/2021
Digital Unday / N.E.W.S. 5414165124795 [be] / EAN 5414165124795
Toon detailsAlles beluisteren
1.Geef mie nen dag
  3:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02Geef mie nen dagUnday / N.E.W.S.
5414165124795
Single
Digital
01/03/2021

Het Zesde Metaal   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ploegsteert03/03/2012Tip: 27 
Ip min knieŽn19/10/2013Tip: 66 
In Vlaamse velden18/01/2014Tip: 24 
Dag zonder schoenen20/09/2014Tip: 36 
Gie, den otto en ik17/01/2015Tip: 16 
Nie voe kinders02/05/2015Tip: 75 
Niets doen is geen optie10/10/2015Tip: 32 
Naar de wuppe03/12/2016501
Liefde25/02/2017Tip: 19 
Tid van ton21/09/2019Tip: 3 
Ouder komen09/11/2019Tip 
De onvolledigen (Het Zesde Metaal feat. Stefanie Callebaut)16/11/2019Tip: 19 
Andere mens18/04/2020Tip: 15 
Stempel01/08/2020Tip: 34 
Geef mie nen dag13/03/2021Tip: 5 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Akattemets26/04/2008822
Ploegsteert25/02/2012763
Nie voe kinders15/11/2014752
Calais19/11/2016374
Het beste metaal17/11/2018327
Skepsels16/11/2019527
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Het Beau-Séjour van Het Zesde Metaal is in mijn ogen zeker wel prima in orde.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.