Login
België (Vlaanderen)

Jérémie Vrielynck - Als je hem achterlaat

Cover Jérémie Vrielynck - Als je hem achterlaat
Digital
JV 1554517912 (be)

Nummer

Jaar:2021
Label:JV
Distributeur:JV
Muziek/Tekst:Jo Smets
Koen Smets
Joes Brands
Jérémie Vrielynck
Producer:Joes Brands
Jérémie Vrielynck
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:20/03/2021 / Piek: 39 / Weken: 2
Vlaamse top 50:13/03/2021 / Piek: 6 / Weken: 8
Ultratip Bubbling Under:13/03/2021 / Piek: 2 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 2 (V)

Tracks

05/03/2021
Digital JV 1554517912 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Als je hem achterlaat
  2:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:34Als je hem achterlaatJV
1554517912
Single
Digital
05/03/2021

Jérémie Vrielynck   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezelf zijn20/10/2018Tip 
Julie04/05/2019Tip 
Alleen bij jou30/05/2020Tip: 2 
Slechte gewoonte07/11/2020Tip: 8 
Als je hem achterlaat13/03/2021Tip: 2 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.