Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Julian Lennon - Because

Cover Julian Lennon - Because
7" Single
EMI 20 0961 7

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Dave Clark
Producer:Dave Clark
Coverversie van:The Dave Clark Five - Because
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/12/1985 (Positie 30)
Laatste week notering:01/02/1986 (Positie 31)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:6086 (239 Punten)
In de landen:
be  Piek: 8 / Weken: 7 (V)

Tracks

01/11/1985
7" Single EMI 20 0961 7 (EMI) / EAN 5099920096175
Toon detailsAlles beluisteren
1.Because
  4:14
2.Because (Special Instrumental)
4:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:14BecauseEMI
20 0961 7
Single
7" Single
01/11/1985
Special Instrumental4:24BecauseEMI
20 0961 7
Single
7" Single
01/11/1985
3:55TimeEMI
EQ 5003
Album
LP
04/1986

Julian Lennon   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Too Late For Goodbyes03/11/1984715
Valotte23/02/1985204
Because21/12/198587
Stick Around12/04/1986214
Saltwater19/10/1991189
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 8)

drogida007
Member
*****

Süsser & verträumter Track.

Kamala
Member
*****
...auch wenn Julian Lennon lange darunter gelitten hat, im selben Atemzug mit seinem Vater genannt zu werden, finde ich es klasse, dass er das Erbe der Lennonstimme mitbekommen hat - Because ist ein wunderbares Cover...

Alphabet
Member
*****
Sehr schöner Beitrag zum "Musical" (der Begriff hier ist sehr dehnbar) "Time".

Erstaunlich, dass keiner der überlebenden Beatles auf die Idee kam, mit Julian Lennon eine Platte aufzunehmen.

fleet61
Member
*****
... verblüffend ähnliche Stimme, sehr guter Song ...

Fritz260449
Member
*****
Julian Lennon machte einen sehr schönen Kuschelsong daraus ... das Original stammt von "Dave Clark Five" aus dem Jahr 1964

remember
Member
****
Gepflegte Langeweile, die hatte ja auch mal ähnlich John..
Jedenfalls besser als das Original.
Laatst gewijzigd: 27/09/2013 02:38
06/07/2007 16:56
jschenk
Member
*****
etwas ruhig, aber sehr gefühlvoll, ganz der vater!
17/12/2003 23:25
Rewer
Moderator
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.