Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Frimout - Eenzame reiziger

Cover Frimout - Eenzame reiziger
Digital
Frimout 1554762333 (be)

Nummer

Jaar:2021
Label:FRIMOUT
Distributeur:FRIMOUT
Muziek/Tekst:Stef Willems
Pieter Schrevens
Producer:Steve Willaert
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:01/05/2021 / Piek: 38 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:24/04/2021 / Tip / Weken: 2
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

16/04/2021
Digital Frimout 1554762333 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Eenzame reiziger
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21Eenzame reizigerFrimout
1554762333
Single
Digital
16/04/2021

Frimout   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De regels van het spel27/04/2013Tip: 55 
Nummer twee12/10/2013Tip: 41 
Ninett01/03/2014Tip: 22 
Volwassen word ik nooit07/06/2014Tip: 44 
Juist-Fout20/09/2014Tip: 46 
Figurant31/01/2015Tip: 32 
Toffer dan tof27/06/2015Tip: 21 
Paradijs07/11/2015Tip: 64 
Het huis waar ik woon13/02/2016Tip 
De sprong29/10/2016Tip 
Sterren zien25/02/2017Tip: 19 
Mooie meisjes26/08/2017Tip 
Flits me terug20/01/2018Tip 
Ik zie je graag28/04/2018Tip 
Marcel29/09/2018Tip 
Copacabana04/05/2019Tip: 8 
Ik laat je los12/10/2019Tip 
Eenzame reiziger24/04/2021Tip 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.