Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Niels Destadsbader & Regi - De wereld draait voor jou

Cover Niels Destadsbader & Regi - De wereld draait voor jou
Digital
Mostiko 5411530829088 (be)

Nummer

Jaar:2021
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:David Vervoort
Miguel Wiels
Regi Penxten
Niels Destadsbader
Lester Williams
Producer:Miguel Wiels
Regi Penxten
Timofey Reznikov
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:01/05/2021 / Piek: 33 / Weken: 1
Vlaamse top 50:01/05/2021 / Piek: 21 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:01/05/2021 / Piek: 41 / Weken: 1
In de landen:
be  Tip: 41 (V)

Tracks

30/04/2021
Digital Mostiko 5411530829088 (CNR) [be] / EAN 5411530829088
Toon detailsAlles beluisteren
1.De wereld draait voor jou
  3:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41De wereld draait voor jouMostiko
5411530829088
Single
Digital
30/04/2021

Regi   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lonely (Trancelucent feat. Regi)02/10/2004316
No Music24/09/2005610
I Fail (Regi & Scala)09/06/2007524
AAA Anthem (Regi & BP)27/10/2007416
Punish (Regi & Koen Buyse)23/02/200899
Night And Day (Regi & Tom Helsen)21/06/2008419
Loaded Gun (Regi & Tyler)19/12/2009116
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Take It Off (Regi & Kaya Jones)18/09/2010138
Runaway (Regi & Tyler)18/12/2010Tip: 5 
We Be Hot (Regi & Turbo B feat. Ameerah)16/07/201198
Momentum (Dimitri Vegas, Like Mike & Regi)03/03/2012710
Our Love (Stereo Palma vs. Regi feat. Craig David)22/12/2012174
Reckless (Regi feat. Moya)22/02/201436
Invincible (Regi feat. Moya)10/05/2014146
Wait Till Tomorrow (Yves V & Regi feat. Mitch Crown)04/10/201427
When It Comes To Love (Regi & Lester Williams feat. Patti Russo)12/09/201558
The Party Is Over (Regi & Sem Thomasson feat. LX)07/11/201586
Elegantly Wasted (Regi & Scala)21/11/2015145
Should Have Been There30/07/20163413
Where Did You Go (Summer Love)08/07/2017122
You Have A Heart (Regi & OT)16/12/2017318
Ellie (Regi feat. Jake Reese)19/05/2018135
Ordinary (Regi & Milo Meskens)22/12/2018426
Summer Life (Regi feat. Jake Reese & OT)22/06/2019522
Rebel (Jebroer & Regi)30/11/2019Tip: 29 
Kom wat dichterbij (Regi feat. Jake Reese & OT)21/03/2020131
Zo ver weg (Regi feat. Jake Reese & OT)25/04/20202610
They Don't Know (Regi feat. OT)16/05/2020Tip: 4 
It's Gonna Be Alright (Regi & Lester Williams)23/05/2020Tip 
I Won't Tell (Mattn x Regi)11/07/2020Tip 
Vergeet de tijd (Regi & Camille)03/10/2020421
Vechter (Regi & Camille)21/11/2020718
Alles is op (Samson & Regi)09/01/2021Tip: 11 
De wereld draait voor jou (Niels Destadsbader & Regi)01/05/2021Tip: 41 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Best Of03/12/2005818
Registrated10/11/2007255
Registrated 203/07/2010133
Voices07/11/2015120
Vergeet de tijd23/05/2020350
 

Niels Destadsbader   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jij bent van mij11/07/2009186
Vrij02/04/2011Tip: 39 
Hou je me vast31/12/2011Tip: 25 
Helemaal weg van jou19/05/2012Tip: 30 
Move tegen pesten (Slongs Dievanongs & Niels Destadsbader)08/03/2014361
Groen21/06/2014Tip: 77 
Dansen15/11/2014Tip: 9 
Hey pa24/10/20151710
Vandaag25/06/2016Tip: 2 
Speeltijd29/10/2016376
Een beetje anders (Niels & Wiels)26/11/2016223
Skwon meiske (Niels & Wiels)01/04/20172111
Sara23/09/2017445
Tranen met tuiten09/12/2017Tip: 2 
Verover mij (Live)24/03/2018428
Ik ben van 't stroate (Live)28/04/2018353
Tokio (Live)12/05/2018Tip 
Als je gaat (Live)26/05/2018Tip 
Paradijs (Live)02/06/2018501
Gloria15/09/2018386
Vlinders in haar buik22/12/2018443
Door jou (Niels Destadsbader, Paul Michiels & Sarah Bettens)20/04/2019Tip: 1 
Mee naar boven18/05/20192219
Annelies28/09/20193010
Wat zou ik zonder jou11/01/20202910
Nooit alleen18/04/2020922
Hoofd op m'n schouder19/09/2020337
De wereld draait voor jou (Niels Destadsbader & Regi)01/05/2021Tip: 41 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Speeltijd29/10/20161178
Dertig09/06/20181133
Boven de wolken26/10/2019176
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Patrick3
Member
******
De zomerhit van 2021
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.