Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mama's Jasje - Zo ver weg

Cover Mama's Jasje - Zo ver weg
7" Single
RCA PB44959
Cover Mama's Jasje - Zo ver weg
Cover

Nummer

Jaar:1991
Label:PARLOPHONE
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Ben Destrycker
Producer:Paul Despiegelaere
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Guus Meeuwis & Vagant
Evi Goffin
Get Ready! (So Far Away)
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/11/1991 (Positie 39)
Laatste week notering:22/02/1992 (Positie 32)
Piekpositie:2 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:1475 (592 Punten)
Back Catalogue Singles:28/01/2017 / Piek: 1 / Weken: 1
Vlaamse top 10:16/11/1991 / Piek: 1 / Weken: 15
In de landen:
nl  Piek: 56 / Weken: 7
be  Piek: 2 / Weken: 15 (V)

Tracks

1991
7" Single RCA PB44959 (BMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zo ver weg
  3:26
2.Zo ver weg (Instr.)
3:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:29Paradijs op aardePlay That Beat!
PD 75132
Album
CD
1991
3:26Zo ver wegRCA
PB44959
Single
7" Single
1991
Instr.3:26Zo ver wegRCA
PB44959
Single
7" Single
1991
3:28Dat goed gevoelArcade
01 7060.61
Compilatie
CD
1992
3:28Het beste uit Tien Om Te Zien Vol. 8Dino
DNCD 1298
Compilatie
CD
1992
»» alles tonen

Mama's Jasje   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo ver weg16/11/1991215
Doe het licht maar uit29/02/1992118
Zonder verhaal29/08/19921113
Teken van leven05/12/1992257
Regenboog13/03/1993443
Alleen liefde25/12/1993501
Onzen bok is dood (Mama's Jasje en de Studenten)31/12/19942011
Wunderbar01/04/19951111
Madeleine02/09/1995461
Als de dag van toen07/06/1997226
Laat me alleen25/10/1997314
…ťn nacht alleen07/02/1998209
Gelukkig zijn15/08/19982510
Terug naar de kust14/11/1998461
Ik mis haar zo06/02/1999339
Adem mijn adem24/04/1999Tip: 11 
Wie ben jij?08/04/2000453
Reis door niemandsland27/05/2000Tip: 16 
Ik mis je zo31/08/2002328
Het tij zal keren08/02/2003463
Het is over26/07/2003618
Voor jou alleen08/11/2003Tip: 4 
De illusie07/02/2004Tip: 9 
Verloren zaak24/04/2004Tip: 11 
Zwart op wit31/07/2004Tip: 14 
Beestjes09/07/2005492
Niets zonder jou (Mama's Jasje & Voice Male)07/04/2007Tip: 21 
Laat je hart slaan28/07/2007471
Regenboog 200930/05/2009402
Wij zijn op weg (naar een toekomst)15/05/2010Tip: 14 
Steel niet (Peter Van Laet en de Wolven)13/02/2016Tip: 40 
Valt het op08/07/2017Tip: 30 
Ik wil je27/10/2018Tip 
Alles wat ik wensen kon17/11/2018Tip: 2 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De hits20/05/1995502
Hommages27/09/1997144
Hommages II14/11/1998233
Popmodel15/04/2000127
Als de dag van toen - Het beste van26/10/2002218
Zwart op wit29/11/20033314
Hommages III19/05/20071220
Morgen zal het anders zijn06/06/20092514
Nieuwe jas24/11/2018536
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.07 (Reviews: 14)

gherkin
Member
****
Sterk nummertje van Mama's Jasje.

BingTheKing
Member
*****
helaas heeft dit mooie nummer niet zo veel gedaan in de charts, zeer onterecht, een 5 voor deze plaat

tigerlover
Member
******
mooie plaat

Patrick7781
Member
**
Origineel maar niet geweldig, de cover van Guus Meeuwis bevalt me beter.

ericwyns
Member
*****
Prachtig nummer van Mama's Jasje uit 1991. Eén van hun beste nummers die ze ooit uitbrachten.

naamloos
Member
***
Mooi nummer van dit Belgisch gezelschap.

southpaw
Member
*****
Prachtig schitterend liedje ... die youtube-Nutzerin hat Recht :-)

Patrick3
Member
******
Geweldig.

Der_Nagel
Member
*****
feine Folkpop-Nummer aus Flandern von 1991 - knappe 5*...

Double Trouble
Member
******
Prachtige Vlaamse klassieker. Mooie tekst, prachtig gezongen en een paar jaar later flink verknald door Guus Meeuwis die er in Nederland helaas wél een hit mee scoorde.

Cheetah
Member
******
Prachtig
25/04/2008 14:01
Richard (NL)
Member
******
Nog altijd stukken beter dan de cover van Guus Meeuwis & Vagant.
21/08/2006 01:05
sanremo
Member
******
prima - Peter van Laet singt klasse
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 14:52
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.