Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Randy Crawford - I'm Glad There Is You

Nummer

Jaar:1993
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Don't Say It's OverWarner
945381-2
Album
CD
1993

Randy Crawford   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Day I'll Fly Away20/09/1980111
Same Old Story22/11/1980251
Rainy Night In Georgia08/08/1981302
You Might Need Somebody10/10/1981392
One Hello24/07/1982351
Nightline05/11/1983293
Knockin' On Heaven's Door (Randy Crawford feat. Eric Clapton and David Sanborn)04/11/1989158
Diamante (Zucchero with Randy Crawford)15/02/1992913
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Kanndasdennsein
Member
****
Und auch wenn ich ihre Stimme göttlich finde, ist das keine Musik für mich. Ein Stück weit zu chillig.

sanremo
Member
****
gut
22/08/2005 02:36
Musicfreak
Member
****
recht schöner, stille opener ihres 93er albums "Don't Say It's Over"
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.